HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.28. 12:09 Ági07

EURO 2012 elődöntő: Portugália 0-0 Spanyolország, büntetőkkel - 2:4

1835284_w2_1340876580.jpg_656x369

A címvédő bejutott a vasárnapi fináléba nem éppen meggyőző játékkal. 

Az Eb-n szereplő csapatok többsége nem a látványos, szép játékra törekedett eddig, hanem arra, hogy ne kapjanak gólt. Tegnap is nagy taktikai harc dúlt a pályán, aki gólokra számított az hiú ábrándokat kergetett. A lehetőségek -ha nem is éppen sok- de megvoltak. A 90. percben például C.Ronaldo meccslabdát rontott.

A portugálok megtalálták a tiki-taka művészetének ellenszerét, letámadtak. Csak éppen a lényeg, a gól hiányzott a játékukból. CR7 nagyon aktív volt, de a spanyolfalat ő sem tudta feltörni. Xavi és társai sem találták a góllövő cipőjüket.

A büntetőpárbajban a spanyolok jobban koncentráltak, Sergio Ramos például bevállalta a panenkás büntetőt és igaza lett. A portugál válogatott kihozta magából a maximumot: pótselejtezővel jutottak ki az Eb-re (6:2-es összesítéssel Bosznia-Hercegovinával szemben). Majd a B jelű halálcsoportba kerültek, ahonnan a második helyen jutottak a negyeddöntőbe: 1:0-ra verték a cseheket. Az elődöntőben méltó ellenfelei voltak a spanyoloknak.  Paulo Bento legénységének nem kell szégyenkeznie.

Ma este kiderül, hogy ki lesz a Del Bosque legénység ellenfele. Olaszország vagy Németország?

Szólj hozzá!

Címkék: spanyolország portugália euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr894616462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása