HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.27. 15:03 Ági07

EURO 2012 elődöntő: Portugália-Spanyolország

portugal-spainuefaeu_451927_1340795861.jpg_500x274

Szomszédok csatája következik ma este, a tét a fináléba jutás.

Legutóbb a 2010-es világbajnokságon a legjobb 16 között  találkoztak tétmeccsen a felek. Akkor a spanyolok David Villa góljával nyertek és jutottak a negyeddöntőbe. Ezt követően egy barátságos találkozót játszottak, ahol a portugálok 4:0-ra (!) nyertek.

A spanyolok a csoportkör során kétszer győztek és egyszer döntetlent játszottak. A negyeddöntőben viszonylag sima 2:0-ás győzelmet arattak a franciák felett. Mindössze 1 gólt kapott eddig Iker Casillas, aki ma a futballtörténelemben elsőként megszerezheti a 100. győzelmét a válogatott színiben. A portugálok az ún. 'halálcsoport' második helyén végeztek. A németektől egy szoros találkozón kaptak ki 1:0-ra, a dánokat és a hollandokat ellenben legyőzték. A negyeddöntőben Cristiano Ronaldo vezérletével kiejtették a cseheket.

A portugál csapat szinte összes tagja elmondta, h nem csak C. Ronaldoból áll a válogatott. Ez abszolút így van, de azért valljuk meg őszintén, hogy ő határozza meg a csapat játékát, ha neki nem megy, akkor nagy valószínűséggel a csapatnak sem. Bizonyára a spanyolok különös figyelmet fordítanak majd rá és leköti majd Sergio Ramos és társai figyelmét. Ezáltal lehetősége lesz C. Ronaldo honfitársainak is kibontakozni. Nanitól többet várnék, pontosabb befejezéseket. Talán ma villogni fog.

A spanyolok remekül ismerik az ellenfél hetesét. Az Európa-bajnokság El Classicójának is nevezhetjük az ibériai párharcot, ugyanis elképzelhető, hogy akár 11 Real Madrid/Barcelona játékos is pályára lép ma este. A papírforma szerint a címvédő az elődöntő esélyese, de én a Seleccao győzelmét várom. Jobban tetszik a portugálok gólra törő játéka, mint a La Roja tika-takája. 

Tipp a végeredményre: Portugália 2:1 Spanyolország 

Szólj hozzá!

Címkék: spanyolország portugália euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr64614636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása