HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.22. 12:24 Ági07

EURO 2012 negyeddöntő: Portugália 1-0 Csehország

cronaldovscseho_1340360620.jpg_504x350

Az UEFA által a meccs legjobbjának választott Cristiano Ronaldo kiemelte, hogy az első 20 percben nem játszottak jól, de a találkozó nagy részében uralták a játékot. Elmondta, hogy megérdemeltnek érzi a továbbjutást, mivel nagyon sok helyzetet alakítottak ki és két alkalommal csak a kapufa mentette meg a cseheket a bekapott góltól. Tudja, hogy egy csodálatos csapattal találkoznak, majd az elődöntőben, de bármi megtörténhet. (A szavaiból úgy érzem, hogy a spanyolokat várja az elődöntőbe.)

C. Ronaldo igazi vezére volt csapatának. Sokat lőtt kapura és zseniális megmozdulásokat mutatott be, kétszer a kapufát találta el. A nemzeti csapat színeiben már 35 találatnál jár, mindössze 6 góllal van lemaradva az örökranglistán második Eusébio mögött. A csehek ellen 94. alkalommal öltötte magára címeres mezt, mellyel beérte Rui Costát (Fernando Couto és Luís Figo előzi már csak meg).

A csehek kihozták magukból a maximumot azzal, hogy első helyen jutottak tovább az A-csoportból és nagy tartásról tettek tanúbizonyságot, hogy az első meccsen az oroszoktól elszenvedett 4:1-es vereséget követően felálltak a padlóról. Legyőzték a görögöket és a házigazda lengyeleket is. Több játékos is felhívta magára a figyelmet az Eb-n. A villámléptű jobbhátvéd, Theodor Gebre Selassie szerződtetését ma jelentette be hivatalosan a Werder Bremen. A zöld-fehérek edzője, Thomas Shaaf elismerően nyilatkozott a 25 éves játékosról: "Bátran belemegy a küzdelmekbe, rendkívül gyors és egy támadó szellemű védő, ezek miatt a tulajdonságok miatt igazoltuk le őt." Václav Pilar már az Eb előtt (2012.januárjában) a Wolfsburghoz szerződött. Két gólt is jegyzett az Európa-bajnokságon. Petr Jiracek (Wolfsburg) is rendkívül hasznos tagja volt a cseh nemzeti csapatnak, ő is kétszer volt eredményes. Milan Baros azonban nem alkotott maradandót, tőle talán többet várt mindenki.

Szombaton kiderül, hogy ki lesz a június 27-i elődöntőben a portugálok ellenfele.

Szólj hozzá!

Címkék: csehország portugália cristianoronaldo pilar euro 2012 jiracek GebreSelassie


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr654604457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása