HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.21. 13:58 Ági07

Az Eb felfedezettje: Václav Pilař

vaclav-pilar-celebrates-a-008_1340279801.jpg_460x276

Václav Pilařt először a Csehország-Magyarország felkészülési meccs alkalmával láttam játszani az Eb előtt. Nagyon ígéretesnek és rendkívül technikásnak tűnt. Az Európa-bajnokságon is bizonyított a fiatal középpályás, a csoportmeccsek során két gólt lőtt, az oroszok és a görögök ellen talált be. Így talán nem érdemtelenül a "cseh Messi" nevet ragasztották rá.

Az UEFA.com olvasói tettek fel neki kérdéseket a napokban. Hízelgőnek tartja, hogy Messihez hasonlítják, de úgy véli, hogy a háromszoros aranylabdás argentínból csak egy van és legfeljebb a magasságukat tekintve hasonlítanak (mindketten 169 cm magasak). Az októberben 24. életévét betöltő játékos elmondta, hogy rengeteg mecccset néz és a Barcelona által képviselt stílust nagyon kedveli. Szabadidejét legszívesebben a családjával tölti, a focin kívül szeret teniszezni.

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatban elmondta, hogy az előre kitűzött cél a csoportból való továbbjutás volt. Természetesen nagyon boldog, hogy a csoport élén végeztek. A portugálok elleni meccs nagyon nehéz lesz, de most már éremért játszanak.

Pilař a következő idénytől a Bundesligában rúgja majd a bőrt, a Wolfsburg csapatában.

Szólj hozzá!

Címkék: VáclavPilař csehország euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr674602600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása