HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.12. 14:27 Ági07

AZ EB ELSŐ CSOPORTKÖRÉRŐL

ebelsocsoportkor_1339503680.jpg_379x356

 

Véget ért az EB csoportküzdelmeinek első köre. Jöjjön egy kis számvetés.

 

LEGJOBB MECCS

Spanyolország 1:1 Olaszország, rendkívül jó iramú, remek technikai megoldásokkal tűzdelt talákozót láthattunk. A spanyolok attraktív játékát megszokhattuk már, viszont az olaszok igazi meglepetést okoztak azzal, hogy nagyon látványosan, szépen járatták a labdát és sok helyzetet dolgoztak ki. Egyetlen percet sem éreztem unalmasnak. Hasonló érzéseim voltak az Oroszország 4:1 Csehország mérkőzésen is. Az oroszok igazi támadófutballt mutattak be és szép gólokat lőttek. Rosicky és társai erőtlennek bizonyultak, sokat kellene javulniak, hogy továbbjussanak a csoportból.

 

LEGROSSZABB MECCS

Franciaország 1:1 Anglia, vérlázító volt, hogy a nézők állandó füttyszava sem sarkallta nagyobb tempóra a játékosokat, szinte csak álltak a pályán. Az igazi kritika az volt, amikor egy  békésen szundikáló francia drukkert mutatott a kamera.  A kedvenceimet, az angolokat illeti nagyobb kritika, nem volt bennük tűz és nem éreztem az akaratot sem rajtuk, mintha a világ legjobb eredménye lenne ez az 1:1. Nem lehet így játszani egy Európa-bajnokságon, ahol az egész nemzetüket képviselik. A csoport másik két résztvevője, Ukrajna és Svádország ezzel szemben hajtós, jó meccset játszott egymással.

 

AZ ELSŐ CSOPORTKÖR ÁLOMCSAPATA

Buffon, De Rossi—Hummels—Agger;  Iniesta—M archisio—Özil—Xavi—Dzagojev; Mandžukić –Sevcsenko  

Szólj hozzá!

Címkék: anglia spanyolország franciaország olaszország eb2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr124583437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása