HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.05. 12:14 Ági07

Magyarország 0:0 Írország - konklúzió

"Küldj rám jégesőt, zivatart..." szólt a hangszórókból, majd leszakadt az ég.

Megvolt a maga varázsa és bája a szakadó esőnek és a villámoknak. Nem bántam a 20 perc csúszást sem. Az első félidőben egyértelműen jobbak voltunk, mint az írek. De Szalai Ádám lábában maradt a gól. A kreativitást és a lendületet Dzsudzsák vitte a játékunkba. A hátvédsor remekül zárt, Bogdán Ádám rendkívül magabiztos volt. A második játékrész egyértelműen gyengébb volt. Nálam Gyurcsó Ádám vitte a pálmát.

Két EB-résztvevő ellen egy győzelem és egy döntetlen a mérlegünk. Összeségében ez nem rossz. De vegyük figyelembe, hogy ezek barátságos találkozók voltak és mindkét nemzeti együttes óvatosan játszott a sérülések elkerülése végett. A támadójátékunknak egyértelműen javulnia kell és több kreativitásra lenne szükség. Dzsudzsák Balázson kívül más játékában nem volt ez meg. Nagy szükség lenne egy jó Gera Zolira. Bár Gyurcsó Ádám ígéretesnek tűnik. A 2014-es VB-selejtezőcsoportunkból csak Hollandia jutott ki az Európa Bajnokságra és jelenleg 4. helyen állnak a FIFA-világranglistán. Ők lesznek a legnehezebb dió. Rajtuk kívül csak Törökország van előttünk a ranglistán, pótselejtezőn bukták az EB-részvételt. Észtország rosszabb pozícióban van, de nagy előretörés tapasztalható náluk, az EB-részvételtől az írek ütötték el őket pótselejtezőn. Románia 10 hellyel van mögöttünk, a 45. pozícióban. Míg Andorra nem jelenthet gondot a maga 205. helyével. Épp ellenük kezdjük meg a sorozatot szeptember 7-én idegenben. Egy nagyarányú magyar győzelem önbizalmat adhat szeptember 11-re, amikor az Oranjét látjuk vendégül.

Szólj hozzá!

Címkék: dzsudzsák írország magyarválogatott


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr974566663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása