HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.05.24. 14:02 Ági07

Futballhétvége - 24. hét

 ATHLETIC BILBAO - BARCELONA, május 25, 22:00 (Sport1-élő)

A spanyol kupa történetének két legeredményesebb klubja csap össze egymással. A Katalánok 26. a Baszkok 24. kupagyőzelmüket zsebelhetik be. A Bilbao utoljára 28 éve, 1984-ben élvezhette a siker ízét. Akkor épp a mostani ellenfelet a Barcelonát győzték le 1:0-ra. Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznének. Pep Guardiolának ez lesz az utolsó meccse Gránátvöröskékek élén. Nyilvánvalóan szeretne szépen búcsúzni. Amennyiben sikerül ez a lesz a 14. trófeája 4 év alatt. A Barca drukkerei az utóbbi hónapokban nem voltak elkényeztetve, a bajnokságot elbukták, a BL elődöntőjében a Chelsea búcsúztatta őket. 

Az Athletic Bilbao abban a szerencsés helyzetben van, hogy nincsenek sérültjei. A Barcelonánál hosszú a maródiak listája. Főképp a védelem okoz fejtörést Guardiolának. Többek között Dani Alves és Carles Puyol sem hadrafogható. Valószínűleg a Montoya-Pique-Mascherano-Adriano hátvédsor kezd majd.

A bajnokságban a Baszkok 2:2-es döntetlent értek el hazai pályán Messiék ellen, míg idegenben 2:0-ás vereséget szenvedtek. Természetesen a Barcelona az esélyesebb a fináléban. Amennyiben a Bilbao hozza az Európa Ligás formáját (nem a döntőbelire gondolok), úgy meglepheti a Katalánokat.

Tipp a végeredményre: Athletic Bilbao 0:2 Barcelona

 

Az Európa Bajnokságon induló csapatok is főpróbáznak pénteken illetve a hétvégén. Nézzük a programjukat (vastaggal jelöltek az EB-résztvevők).

OROSZORSZÁG-URUGUAY, péntek, 18:45

HORVÁTORSZÁG-ÉSZTORSZÁG, péntek, 20:30

BRAZÍLIA-DÁNIA, szombat, 15:30 (Digi Sport Plus, élő)

ÍRORSZÁG-BOSZNIA ÉS HERCEGOVINA, szombat, 16:00

LENGYELORSZÁG-SZLOVÁKIA, szombat, 17:00

PORTUGÁLIA-MACEDÓNIA, szombat, 18:00

SPANYOLORSZÁG-SZERBIA, szombat, 18:00 (Digi Sport Plus-élő)

SVÁJC-NÉMETORSZÁG, szombat, 18:00 (Sport2-élő)

HOLLANDIA-BULGÁRIA, szombat, 20:00 (Digi Sport-élő)

CSEHORSZÁG-IZRAEL, szombat, 20:15

GÖRÖGORSZÁG-SZLOVÉNIA, szombat, 20:30

NORVÉGIA-ANGLIA, szombat, 20:45

FRANCIAORSZÁG-IZLAND, szombat, 21:00

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona eb2012 athleticbilbao copadelrey


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr544543734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása