HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.05.06. 11:44 Ági07

Futballvasárnap - 18. hét - Végső versenyfutás Angliában

Ki nyer ma? Játék 180. percben. Rendkívül izgalmasra sikeredett az angol bajnokság végjátéka. Az utolsóelőtti fordulóban a City a Szarkáktól szeretné elcsenni a 3 pontot, míg a Vörös Ördögök a Hattyúkat kényszerítenék térdre.

 

NEWCASTLE UNITED-MANCHESTER CITY, 14:30 (Digi Sport)

 

Roberto Mancini azt nyilatkozta, hogy nehezebb dolguk lesz ma, mint a United ellen volt az előző fordulóban. Cseppet sem túlzás, amit az olasz menedzser mondott. Elég csak a tabellára pillantani, a Szarkák nemzetközi kupaszereplésére nagy esély van (jelenleg 5. helyen állnak). Akár a Bajnokok Ligájában is indulhatnak. Nem kérdés, hogy a 3 pontra hajtanak. Fő fegyverük Papiss Demba Cisse, aki ontja a gólokat és túlzás nélkül állítható, hogy a legjobb téli igazolás volt az egész Premier League-et figyelembe véve (azért Jelvaic leigazolsával sem járt rosszul az Everton). 12 bajnokin 13-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját. Legutóbb idegenben lőtt 2 álomgólt a Chelseanak. A találkozó egyik kulcsa lehet Cisse személye. A Kompany vezette védelem elsődleges feladata a szenegáli csatár semlegegesítése. De ne feledkezzünk meg Cisse honfitársáról Demba Ba-ról sem, aki az őszi szezonban volt a Szarkák gólfelelőse.

Tipp a végeredményre: Newcastle 3:1 Manchester City

 

MANCHESTER UNITED-SWANSEA, 17:00 (Digi Sport Plusz)

Több kritikus és United drukker is azon a véleményen van, hogy az utóbbi évek leggyengébb csapata a jelenlegi Manchester United. Játékuk csak kevés alkalommal emlékeztett az igazi Unitedéra. A csapat szurkolójaként én is ezen a véleményen vagyok. Ennek ellenére mégis harcban állnak a bajnoki címért. Ma a legjobban teljesítő újoncot, a Swansea-t kellene legyőzniük. Ez az idei szezonban egyszer már sikerült a Liberty Stadionban. Akkor Javier Hernandez mattolta Vorm kapust. A mexikói az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kapott Fergusontól, mivel ő inkább Welbecknek szavazott bizalmat. Ám a fiatal angol sérülés miatt ma hiányozni fog, így Chicarito újra betalálhat a Swansea-nak. Az eddig 26 gólt szerző Wayne Rooney 250. Premier League meccsén lép ma pályára. Ha góllal ünnepelné, akkor az lenne 198. találata. A statisztika is a Vörös Ördögök mellett szól: a walesi klub még soha nem nyert az Old Traffordon - 8 találkozóból hatot elbuktak, kétszer ikszeltek. Ráadásul idegenben nagyon rosszul muzsikáltak az idei szezonban, mindössze a 16. helyen lennének, ha csak a vendégformát néznénk.

Tipp a végeredményre: Manchester United 3:0 Swansea

Szólj hozzá!

Címkék: manchestercity manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr694491269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása