HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.05. 13:40 Ági07

Majdnem Manchester United játékos

"I think that they will regret this decision in future." azaz "Azt hiszem ezt a döntés a jövőben megfogják bánni." Az előbbi mondat A Partizan Belgárd elnökének, Ivan Tomicnak a szájából hangzott el, akkor amikor a Manchester United elállt az ifjú szerb tehetség, Adem Ljajic leigazolásától. Tomic akkori jóslata beigazolódni látszik, ugyanis a Serie A legutóbbi fordulójában gyönyörű gólt szerzett szabadrúgásból, amit több portál is beválasztott a forduló góljai közé. 2009 elején jelentették be a Vörös Ördögök, hogy leigazolták Ljajicot és Tosicot a Partizántól. Volt is nagy csinadratta, közös fénykép Fergusonnal, a honfitárssal Vidiccsel és nem maradtak el a dicsérő szavak sem. A United azonban elállt Ljajic szerződtettésétől, hol a munkavállalási engedély megszerzésének nehézségeire, hol a pénzhiányra hivatkoztak. Utóbbi nehezen hihető és később cáfolták is. Tosic manchesteri kalandja sem sikerült túl jól, mindössze két találkozón kapott szerepet a felnőttek között. Egy alkalommal a Tottenham Hotspur ellen lépett pályára az FA-kupában, illetve a West Bromwich ellen is bevetették a bajnokságban. Először kölcsönadták a Kölnnek, majd végleg eladták a CSZKA Moszkvának. A Bajnokok Ligája idei szezonjában álomgólt lőtt a Bernabeuban.

Úgy gondolom, hogy a Manchester United részéről hiányzott a bizalom a két játékos felé.

Lljajic zseniális szabadrúgásgólja (0:30-nál) a Chievo kapujába:

Tosic bombája a Real Madridnak:

Szólj hozzá!

Címkék: ljajic tosic


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr684365466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása