HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.02. 13:56 Ági07

Futballhétvége - 9.hét

Csúcsmeccsek a Premier League-ben és rangadóval nyit a magyar bajnokság is.

LIVERPOOL-ARSENAL, SZOMBAT, 13:45

Az őszi találkozón a Liverpool az Emiratesben 2:0-ra tudott nyerni Suarez találatával és Ramsey öngóljával. Az Ágyúsok a negyedik, míg a Vörösök a hetedik helyen állnak a tabellán. Az előző fordulóban az Arsenal 5:2-re verte a Tottenhamet, míg a Liverpool Ligakupa döntőt játszott és nyert a Wembleyben. Érdekesség, hogy az Arsenal több meccset nyert idegenben (5), mint a Liverpool otthon(4). A sérültek listája mindkét oldalon hosszú. Liverpool: Gerrard, Johnson, Agger, Lucas. Arsenal: Mertesacker, Ramysey, Wilshere, Santos, Vermaelen, Rosicky.

Döntetlen van kilátásban.

Tipp a végeredményre: Liverpool 2:2 Arsenal

 

FERENCVÁROS-DEBRECEN, SZOMBAT, 17:30

A Fradi revansra készül, mivel ősszel Bódi szabadrúgásgóljával nyert a Debrecen. A zöld-fehérek a 9. helyen, a Loki a tabella élén telelt. Legutóbb két éve nyert a Fradi a Debrecen ellen Tóth Bence bombagóljával. A Fradi keretében két olyan játékos is van, akik megfordultak a DVSC-nél, mégpedig Oláh Lóránt és Grúz Tamás. Ha a szívemre hallgatok, akkor azt mondom, hogy hazai győzelem lesz, ha az eszemre, akkor döntetlen. :)

Tipp a végeredményre: FTC 1:0 DVSC

 

TOTTENHAM-MANCHESTER UNITED, VASÁRNAP, 17:10

Ellenkező pályaválasztásnál a Vörös Ördögök magabiztos 3:0-ás győzelmet arattak (gólszerzők: Welbeck, Anderson, Rooney). Az előző fordulóban a Spurs nagy verésbe szaladt bele az észak-londoni derbin (Arsenal 5:2 Tottenham). A United viszont a két veterán, Giggs és Scholes góljaival értékes győzelmet arattak a Norwich otthonában. Az utóbbi napokban nagy veszteség érte a Tottenhamot, mivel legjobb játékosuk, Gareth Bale sérülés miatt több hétre kidőlt. A meccs végkimenetelét nehéz megtippelni, de a jelenlegi forma alapján vendéggyőzelmet jósolok.

Tipp a végeredményre: Tottenham 1:2 Manchester United

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool debrecen arsenal fradi manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr494284496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása