HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.18. 16:20 Ági07

Futballhétvége - 7. hét

A blogom által kínált vasárnapi menü egy FA-kupa és egy spanyol bajnoki mérkőzés, azaz Liverpool-Brighton és Barcelona-Valencia.

LIVERPOOL - BRIGHTON, 17:30 (Digi Sport Plusz)

Érdekesség, hogy a két csapat a kisebbik kupában, a Liga-kupában már találkozott egymással ebben a szezonban, méghozzá a harmadik fordulóban. A Liverpool 2:1-re nyert és továbbjutott.

Az FA-kupa előző körében a Vörösök a Manchester Unitedet búcsúztatták, míg a Championshipben szereplő Brighton a Newcastle-t verte ki a sorozatból. A Seagulls (azaz sirályok) becenévre hallgató alakulat tavaly megnyerte a League One-t (harmadosztály). Jelenleg a kilencedik helyen állnak a Championshipben. Vezetőedzőjük az uruguayi Gus Poyet, aki a Chelsea-ben több mint 100 meccsen lépett pályára és a Tottenhamban is eltöltött 3 évet. A Brigthon keretében jelenleg két Manchester City játékos (Gai Assulin, Abdul Razak) is kölcsönben szerepel, bár ők széles körben még nem tettek szert nagy ismeretségre. Valamint a West Bromtól és a Wolverhamtpontól is van kölcsönben játékosuk. Egyébként a brightoniak 1983-ban egészen a döntőig jutottak, ahol az első meccsen döntetlent értek el a Manchester United ellen, míg a második találkozón 4:0-ás vereséget szendvedtek.

A találkozó esélyese természetesen a Liverpool. Mivel a bajnokságban gyengén szerepelnek, így a szurkolók méltán várják el, hogy meg is nyerjék az FA-kupát (már hétszer sikerült). A kisebb presztizsű Liga-kupa döntőjében mindenesetre ott lesznek (február 26-án lesz a finálé a Cardiff City ellen).

Tipp a végeredményre: Liverpool 2:0 Bighton

 

BARCELONA - VALENCIA, 21:30 (Sport1)

Immáron harmadszor találkozik egymással február hónapban a két gárda. A kupában a Valencia otthonában 1:1-et játszottak, míg a Nou Campban 2:0-ra nyert és ezzel bejutott a sorozat döntőjébe a katalán csapat. A bajnokságban a Barca második helyen áll, míg a Valencia 8 ponttal lemaradva a harmadik pozíciót foglalja el. Messiéknek úgy kell a 3 pont, mint egy falat kenyér. Bár már sokan lefutottnak tartják a bajnokságot, mivel a Real Madrid 10 pont előnnyel vezeti a tabellát.

Sima Barca győzelemre számítok.

Tipp a végeredményre: Barcelona 3:0 Valencia

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona liverpool valencia brighton futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr814129910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása