HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.04. 17:02 Ági07

Futballvasárnap - 5. hét

A Chelsea a Manchester Unitednek a Milan a Napolinak szeretne visszavágni az őszi vereségért, ahol mindkét csapat 3:1-es vereséget szenvedett.

CHELSEA-MANCHESTER UNITED, 17:00 (Digi Sport)

 

Az őszi találkozón Smalling, Nani és Rooney volt eredményes a United keretéből, a Chelsea részéről Fernando Torres talált be. A Kékek nincsenek kirobbanó formában, ugyanis az előző két bajnoki meccsükön csak döntetlenre voltak képesek a két PL-újonc, a Norwich és a Swansea ellen. A Vörös Ördögök legutóbbi három bajnokijukat megnyerték. A Chelsea felforgatott védelemmel lép pályára, mivel Terry sérülés, Ashley Cole pedig eltiltás miatt nem áll rendelkezésre. A középpályáról Mikel és Ramires dőlt ki sérülés miatt. Míg Drogba és Kalou az Afrika-kupa okán van távol. A manchesterieknek egész szezonban meggyűlik a baja a sérülésekkel, ám most szép lassan visszatérhetnek a maródiak. Fergusonnak most a kapusok okozzák a legnagyobb fejtörést, Lindegaardra több héten keresztül nem számíthat, mivel bokaszalagsérülést szenvedett. De Gea a Stoke elleni meccs előtt beteget jelentett, de úgy néz ki, hogy a Chelsea ellen már hadra fogahtó. Villas-Boas joggal bízhat a spanyol kapuvédő rossz kifutásaiban, korábban számtalan példa volt rá.  Legutóbb a Liverpool elleni FA-kupa találkozón. Egyértelműen ő a United leggyengébb pontja.

A legutóbbi kilenc Chelsea-Manchester United találkozó mindegykén veretlenek maradtak a Kékek a Stamford Bridgen. Ennek ellenére esélyesebbenk tartom a Vörös Ördögöket a két klub jelenlegi formáját és a Chelsea felforgatott kezdőjét figyelembe véve.

Tipp: Chelsea 0:2 Manchester United

Hangolás a meccsre:

 

MILAN-NAPOLI, 15:00 (Digi Sport)

 

Az őszi találkozón Nápolyban Cavani mesterhármast lőtt, a piros-feketéktől Alberto Aquilani talált be. A Milan a második, a Napoli a hetedik pozícióból várja az összecsapást. Egyik klub sincs csúcsformában, a milánói alakulat a Laziotól szenvedett vereséget az előző fordulóban, míg a Napoli a Cesenával ikszelt. Érdekesség, hogy a Cavaniék nevéhez fűzödik a legtöbb döntetlen a Serie A-ban. Számszerint kilenc. A holnapi találkozón az Ibrahimovic vezette Milan győzelmére tippelek.

Tipp: Milan 3:1 Napoli

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea milan napoli manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr264065987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása