HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.25. 15:31 Ági07

Gólerős hátvédek a Premier League-ben

A legtöbb rivadalfény a csatárokra és a középpályásokra vetül. Most azonban az angol első osztály hátvédeit vettem nagyító alá. Nézzük meg mely játékosok zörgették meg legtöbbször az ellenfelek hálóját.

JOHN TERRY - CHELSEA

4 góllal a Premier League leggólerősebb védője, emelett 1 gólpassz is fűződik a nevéhez. A Sunderland, az Arsenal, az Everton és a Wolverhampton kapuját vette be. Eddig a sérülések is elkerülték, mind a 22 mérkőzésen pályára lépett.

STEPHEN WARD - WOLVERHAMTON

Az ír játékosa 3 alkalommal volt eredményes. A Blackburn, a Wigan és a Chelsea ellen talált be. 2011. május 24-én góllal mutatkozott be hazája válogatottjában és az Európa-bajnoki selejtezősorozatban is betalált az észtek ellen. Az ukrán-lengyel közös rendezésű nyári Európa bajnokságon is láthatjuk majd őt.

THOMAS VERMAELEN - ARSENAL

Az Ágyúsok belga hátvédje is 3 találatot jegyez. A West Brom, a Fulham és a Wigan kapusait mattolta, ráadásul utóbbi csapat ellen egy asszisztot is jegyzett. 2009-ben érkezett az Arsenalhoz az Ajaxtól. Első szezonja végén beválasztották a Premier League álomcsapatába. A belga válogatott oszlopos tagja, egyetlen gólját épp a magyar nemzeti csapat ellen egy barátságos találkozón szerezte.

LEIGHTON BAINES - EVERTON

Az Everton válogatott hátvédje ugyancsak háromszor köszönt be, mégpedig az Aston Villa, a Wolverhampton (1 gólpassz is) és a Sunderland csapatainak. Érdekesség, hogy a városi rivális Liverpool utánpótlásbázisán nevelkedett, de a felnőtt csapatig nem jutott el, mivel a Wigan Athletic érdeklődött iránta és Baines kötélnek is állt. 145 alkalommal húzta magára a Wigan mezét, majd 2007-ben a Stolverkosokhoz igazolt.

Szólj hozzá!

Címkék: vermaelen terry ward premierleague baines


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr33771227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása