HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.12. 11:19 Ági07

CRAIG BELLAMY - "Nekem csobogsz kispatak?"

A Fulham-Liverpool találkozó egyik jelenete ihletett meg, amikor Clint Dempsey igen közeli kapcsolatba került Bellamyval. A walesi nagyon kellemetlen és pimasz ellenfél, így nem volt nehéz összeválogatni egy olyan képekből álló tablót, ahol magából kivetkőzve ordibál. Bár a székek és a golfütők hajigálása sem áll tőle messze.

Azért essék szó Bellamy jó oldaláról is; hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére futballakadémiát hozott létre az afrikai országban, Sierra Leoneban.

A góllövéssel sem áll hadilábon, pályafutása során 443 találkozón 159 gólt szerzett. Jelenleg gyermekkorának kedvenc csapatában, a Liverpoolban játszik. 

2 komment

Címkék: bellamy


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr393539493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.01.12. 22:58:45

Nem ő volt az aki valami BL meccs előtt esett neki a csapattársának egy golfütővel? aztán másnap meg nyertek és asszem ilyen golfozós gólörömet nyomtak..

Ági07 2012.01.13. 10:40:05

De ő volt. Riisének ment neki golfütővel. Az eset után a Barcával játszottak, Bellamy gólt lőtt és gólpasszt is adott Riisének. Ezen a meccsen volt a golfütős gólöröm.
süti beállítások módosítása