HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.01.03. 14:47 Ági07

Futballhétköznap - 1. hét

Folytatódik a pörgés az angoloknál. Többek között Manchester City-Liverpool és Newcastle United-Manchester United meccsekkel.

MANCHESTER CITY-LIVERPOOL, KEDD-21:00 (Digi Sport)

Tavaly november 27-én Liverpoolban 1:1-es döntetlent játszottak a felek. Akkor két City védő volt eredményes, Kompany Reinának lőtt gólt, Lescott viszont saját kapusát lepte meg. A Liverpool közelebb állt a győzelemhez, végül be kellett érnie 1 ponttal. A mai találkozón a City győzelme mellett szól, hogy az összes hazai bajnokijukat megnyerték ebben az idényben. Viszont a Liverpool sikerét ígéri az a tény, hogy a legutóbbi 13 City elleni meccsük közül csak egyszer tudott nyerni a manchesteri gárda. 

Az előző fordulóban a Vörösök magabiztos 3:1-es győzelemet arattak a Newcastle United felett, míg a City kínos vereségbe szaladt bele a Stadium of Lightban a Sunderland ellen. 

Mancini valószínűleg újra a kezdőbe jelöli Agüerót és David Silvát, mivel a Fekete Macskák ellen nem jött be, hogy a kispadon kezdtek. Úgy néz ki őket nem lehet pihentetni...

Tipp: Manchester City 2:2 Liverpool 

 

A 2011. NOVEMBER 27-I 1:1-RE VÉGZŐDŐ MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA:

 

NEWCASTLE UNITED-MANCHESTER UNITED, SZERDA, 21:00 (Digi Sport)

Ellenkező pályaválasztással 2011. november 26-án 1:1-re végződött a két csapat találkozója, ami Krul óriási védéseiről és Phil Dowd játékvezető tévedéseiről emlékeztes (jogtalan büntetőt ítélt a Szarkáknak és les címén érvénytelenített egy manchesteri gólt, ami az ismétlés alapján nem tűnt lesnek). A Vörös Ördögöknek elsősorban a szenegáli Demba Ba-tól kell félnie, ugyanis a csatár már 14 gólnál jár a bajnokságban. Míg a Szarkák a renitens Rooney-tól (sajtóhírek szerint a tiltás ellenére sokáig bulizott Gibson és Evans társaságában, melynek eredményeképp a másnapi edzésen gyengén teljesített, büntetés gyanánt Ferguson kihagyta a Blackburn elleni keretből és pénzbüntetésben is részesült a manchesteriek tizese) tarthatnak, aki a legutóbbi 6 Newcastle elleni meccséből hatszor volt eredményes.

Tipp: Newcastle United 1:2 Manchester United

4 komment

Címkék: liverpool newcastle manchestercity manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr853516480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.01.04. 14:09:19

H szereted a jó hangulatú meccsnézést, gyere el a Pause-ba (az Oktogon és a Kodály körönd között van), 22-én akkor lesz az Arsenal-MU. Bár főleg ágyúsok lesznek, de ilyen hangulatban nem tudsz máshol meccset nézni máshol Budapesten az tuti. Múltkor is voltak lányok , sőt még egy MU drukker is a Stredford End Blogról, akire Arsenal mezt húztak :)

tothcsab 2012.01.04. 22:31:15

csunya zakó van kilátásban amúgy :)

tothcsab 2012.01.04. 22:49:57

Jézusisten meg majd Bogdán beszopott gólját nézd meg

Ági07 2012.01.06. 14:09:19

@tothcsab: Még aznap láttam a gólt. Nem mindennapi. :D
süti beállítások módosítása