HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.30. 11:39 Ági07

Futballhétvége - 52. hét

A topbajnokságok téli pihenőre mentek, kivéve az angol Premier League-et. Két meccset választottam a 19. fordulóból.

LIVERPOOL-NEWCASTLE, Péntek, 20:45 (Digi Sport)

 

Több okból is pikáns ez a párharc. Egyérszt 1 pont választja el a két csapatot a tabellán, másrészt Andy Carroll személye, aki 35 millió font ellenében került a Szarkáktól a Vörösökhöz. Carroll szinte biztos, hogy kezdőként kap szerepet, mivel Suarez egymeccses eltiltását tölti (bemutatott a Fulham-drukkereknek). A Pool kilencésének van mit törlesztenie, mivel eddig mindössze 4 gólt szerzett a bajnokságban, kettőt az elmúlt szezonban és ugyanennyit az ideiben. Ennék sokkal többet várnak tőle. A másik oldalon csatár fronton Demba Ba a szezon egyik legkellemesebb meglepetése. Már 14 gólnál jár a szenegáli csatár.

Érdekesség, hogy 1994 óta nem nyert a Newcastle az Anfielden. Egyik csapat sincs csúcsformában, de reális esélyt látok egy hazai győzelemre.

Tipp: Liverpool 2:1 Newcastle

 

Az 1995-1996-os szezonból egy emlékezetes Pool 4:3 NCastle meccs összefoglalója:

 

SUNDERLAND-MANCHESTER CITY, VASÁRNAP, 16:00 (Digi Sport)

Igaz, hogy 15 hely választja el a két csapatot a tabellán, mégsem gondolom azt, hogy a végkimenetel biztos vendéggyőzelem lesz. Mégpedig azért nem, mert a City az utóbbi időben, mintha kisebb hullámvölgybe került volna. Kikaptak a Chelsea-től és az elmúlt fordulóban 0:0-ás döntetlent játszottak a West Bromwich Albionnal.

A bajnoki címre a City mellett legesélyesebbnek tartott Unitednak könnyebb dolga lesz, otthon fogadja a vergődő Blackburnt. Elképzelhető, hogy a forduló után helyet cserélnek a városi riválisok a tabellán. De ebbe lesz egy kis beleszólása a Sundarlendnek és a Blackburnnek is.

Tipp: Sunderland 1:1 Manchester City

2 komment

Címkék: liverpool sunderland newcastle blackburn manchestercity futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr153506603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2011.12.31. 14:16:49

Mit szólsz Suarez 8 meccséhez? sztem vicc

Ági07 2012.01.03. 11:05:35

@tothcsab: Nem kedvelem túlzottan a mostani Poolt és Suarezt sem, de én is soknak tartom a 8 meccset.
süti beállítások módosítása