HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.13. 15:00 Ági07

Melyik csapatnak drukkolnak drukkolnak a sztárok? - 2. RÉSZ

Az első részben a Spurs, a Mancheser United, a Chelsea, a Manchester City, a Newcastle, a Bayern München és az Inter híres szurkolóit mutattam be. Most következzék a második felvonás.

WEST HAM UNITED 

A legismertebb Kalapácsos drukker két hölgyemény, akik ezt nem is rejtik véka alá. Főként Katy Perry viseli büszkén a West Ham-es egyenruháját. Keira Knightley pedig egy laza sállal jelzi klub hovatartozását. Egyébként utóbbi a Csavard be, mint Beckham c. filmben bizonyította, hogy nem ügyetlen, ha fociról van szó. A Huligánok c. alkotásban Elijah Wood a West Ham szurkolója, több forrás szerint ez a valóságban is így van. Rajtuk kívül John Cleese és Lennox Lewis is a West Hamért szorít.

 

SHEFFIELD UNITED

A Gyűrűk ura Boromirje, Sean Bean óriási Sheffield United-drukker. Két tetoválása is van, amivel klubhűségét bizonyítani. Gyerekkori álma volt, hogy focista legyen, de ez egy súlyos lábsérülés miatt nem valósulhatott meg. Ha eljön a szombat c. film főszereplőjeként próbajátékon vesz részt szeretett csapatánál.

 

 

 

ASTON VILLA

A Villa leghíresebb szurkolója nem más mint Vilmos herceg. Tom Hanks is a birminghami csapatnak drukkol.

 

ARSENAL

Az Ágyúsok szurkolója Dido, a brit éneksnő, Harry herceg, Erzsébet királynő, Kevin Costner és Jackie Chan is. Nick Hornby, az angol regényíró is fanatikus Arsenal-drukker, amit Fociláz c. önéletrajzi ihletésű könyvében számos történettel alá is támaszt.

FULHAM

Az Európa Liga 2009-2010-es szezonjában a Fulham nagyszerű menetelését rendszerint a helyszínen szurkolta végig Hugh Grant.

EVERTON

Sylvester Stallone és az ex Beatles tag Paul McCartney is a liverpooli csapat támogatója.

CELTIC

A skót énekes, Rod Stewart a zöld-fehér csapat fanatikus szurkolójának számít.

REAL MADRID

A teniszező, Rafael Nadal közismerten nagy szurkolója a királyi gárdának. A képen Iker Casillasszal, a Real kapusával szerepel.

 

 

A 2010-es németországi világbajnokságon többször láthattuk Mick Jaggert a Rolling Stones frontemberét, valamint Bill Clintont, a volt amerikai elnököt. Bónuszként róluk következzen két kép.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok perry celtic villa everton aston arsenal stallone tomhanks katy rodstewart billclinton mickjagger keiraknightley


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr13431918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása