HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.09. 16:31 Ági07

Futballhétvége - 49. hét

Szombaton El Classico, hétfőn Chelsea-Manchester City.

REAL MADRID-BARCELONA, SZOMBAT, 22:00 (Sport1)

Egy ideje nem nézem a spanyol bajnokságot, gyakorlatilag csak a Barcelonáról és Real Madridról szól. A bajnoki aranyért szóló harcba másnak nincs beleszólása. 2004-ben fordult elő utoljára, hogy nem a két csapat közül került ki a bajnok. Akkor a Valencia nyerte a Primera Divisiont. De az is ritkaság számba megy, ha pontot veszít a két nagyágyú.

Ha már a bajnokságot nem is, azért az El Clasicot megnézem. El kell ismerni, hogy igazi labdazsonglőrök alkotják a két gárdát. Sokáig el sem tudtam képzelni, hogy a Real Madridnak drukkoljak. Ám most szombaton ez fog történni. Azoknak a táborát erősítem, akik már végzetesen unalmasnak tartják a Barca unalomig űzött passzjátékát és Messi szuperhős státuszba emelését.

A Blancók jelenleg 3 ponttal előzik meg a Barcelonát, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak. Amennyiben a Mourinho-legénység győzedelmeskedik, úgy 6 pontra nő az előnye a Katalánokkal szemben.

A két együttes legutóbbi 11 találkozójából hét meccsen a Barcelona nyert, három döntetlen született és csupán egy végződött a királyi gárda győzelmével. Beszédes adat, ami jól tükrözi, hogy az utóbbi években melyik csapat volt fölényben. 

Az egyik legérdekesebb kérdés az lesz, hogy C. Ronaldo vagy Messi emelkedik felül. Jelenleg 17 rúgott gól áll mindkettejük neve mellett, amellyel a góllövőlista élén állnak. Illetve kíváncsian várom, hogy lesz-e kártyacsata, ugyanis a két csapat legutóbbi találkozásakor 8 sárgát és 2 piros lapot mutatott fel a játékvezető.

Tipp: Real Madrid 3:2 Barcelona 

KEDVCSINÁLÓ VIDEÓ:

C.RONALDO VAGY MESSI A JOBB?

 

CHELSEA-MANCHESTER CITY, HÉTFŐ 21:00, (Digi Sport)

A City 38 ponttal a Premier League listavezetője, míg a Chelsea 10 ponttal kevesebbet gyűjtve a negyedik pozíciót foglalja el. Legutóbb 2011. márciusában találkozott egymással a két klub, akkor 2:0-ra nyert a Chelsea David Luiz és Ramires góljával. A héten londoniak bejutottak a Bajnokok Ligája következő körébe. A manchesteri gárda viszont kiesett, ami az ő esetükben nem annyira kínos, mint a városi rivális búcsúja.

A hétfői találkozón a hazai pálya miatt esélyesebbnek érzem Villas-Boas csapatát, illetve lendületet adhat nekik a múlt heti Newcastle elleni 3:0-ás diadal, valamint a sikeres BL-szereplés is.

Tipp: Chelsea 2:1 Manchester City

FELVEZETÉS A TALÁLKOZÓHOZ:

EGY EMLÉKEZETES MECCS A MÚLTBÓL - CHELSEA 6:0 MAN.CITY (az arabok színrelépése előttről természetesen)

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea barcelona madrid real ronaldo messi manchester city futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr463451497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása