HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.09. 15:36 Ági07

Amikor a labdát mikrofonra cserélik

Olykor előfordul, hogy a focisták labda helyett mikrofont ragadnak. Van, aki komolyabb szinten műveli és saját együttesben énekel, de akad olyan is, aki csak egy karaoke show keretében csillogtatja meg tudását.

1, CRISTIANO RONALDO stúdióban énekelte fel az Amor Mio c. slágert. A magyar internetezők nem voltak elragadtatva a portugál zseni hangjától. Máshol pozitívabban fogadták, például egy kommentelő megjegyezte, hogy szívesebben hallgatja C. Ronaldot, mint Justin Biebert. Egy biztos: Ronaldo sokkal jobban focizik, mint ahogyan Justin Bieber énekel.

 

2, WAYNE ROONEY a Manchester United tizese karaoke show keretében villantotta meg páratlan "tehetségét". Beatles és Oasis számokat énekel. Rooney egyik tetoválása is a zenéhez kapcsolódik: kedvenc együttese, a Stereophonics egyik albumának a címe virít a csatár alkarján:  Just Enough Education To Perform. Az együttes Rooney esküvőjén is tiszteletét tette. (Londonban nekem is volt szerencsém részt venni egy Stereophonics koncerten és tanúsítom, hogy Rooneynak nagyon jó a zenei ízlése)

 

 

3, CLINT DEMPSEY a Fulham amerikai középpályása a rap műfajában utazik. Don't tread on this c. számához egy profi klipet is összedobtak, melyben Clint természetesen focizik is. A produkcióban közremekűdő Big Hawk az Egyesült Államokban elismert rapper volt. Hawk nem sokkal a klip elkészítése után (2006-ban) lövöldözés áldozata lett.

 

4, MESUT ÖZIL a Real Madrid német sztárja is rappel próbálkozott. Segítségére volt egy tapasztalt német énekes/producer Jan Delay is.

 

5, Emlékezetes a 2002-es Japánban és Dél Koreában rendezett világbajnokságra készült Love United c. szám. Melyben többek között BARTHEZ, HENRY, BERGKAMP, ZIDANE és FIGO is énekel.

 

6, Utolsóként jöjjön egy zongorázó Vörös Ördög, aki ugyan nem énekel, de ez nem szükséges, mert NANI klimpírozása önmagában is megállja a helyét. 

 

RÁADÁS: PUSKÁS FERENC minden idők egyik legjobb és legismertebb magyar focistája az énekléssel sem állt hadilábon. Kiadtak egy emlékalbumot, melyen Öcsi kedvenc nótáit énekli. Többek között a Nótáskedvű volt az apám c. örökzöldet.

Szólj hozzá!

Címkék: rooney nani dempsey cristianoronaldo özil puskásferenc


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr63366058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása