HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.28. 15:54 Ági07

Futballszombat - 43. hét

Chelsea-Arsenal a ködös Albionban, Roma-Milan az olasz fővárosban és Inter-Juventus a divat fővárosában.

Chelsea-Arsenal, 13:45 (Digi Sport)

A Kékek az előző fordulóban kínos vereségbe szaladtak bele a QPR ellen, ráadásul Drogba és Bosingwa idő előtt mehetett zuhanyozni. Előbbi játékos nagy hiányzónak számít, mivel rendre gólt lő az Ágyúsoknak. A Terry vezette csapat számára jó előjel, hogy az Arsenal csapnivalóan szerepel idegenben: négy mérkőzésen 3 vereséget és 1 döntetlent könyvelhettek el. 

Tipp: Chelsea 3:1 Arsenal

 

Roma-Milan, 18:00 (Digi Sport)

Az idei szezonban a milánóiak jártak már vendégségben a Juventusnál és a Napolinál is, mindkét stadionból pontok nélkül távoztak. Ez nem túl jó előjel. Bár a fővárosból nem lehetetlen pontot vagy pontokat rabolni. A Sienának és a Cagliarinak mindenesetre sikerült. A tabellán a Milan 5. míg a Roma 9. helyet foglalja el. Igaz, hogy csak 3 pont választja el őket.

Tipp: Roma 1:2 Milan

 

Inter-Juve, 20:45 (Digi Sport)

Az Inter borzalmasan szerepel a bajnokságban, 16. helyen állnak. Az Öreg Hölgy viszont vezeti a tabellát. A nagy különbség ellenére sem számíthatunk könnyed Juve győzelemre. Az előző szezonban hasonló pályaválasztás mellett egy gólnélküli döntetlen született. Bízzunk benne, hogy ez nem fog megismétlődni és egy gólgazdag, jó meccset láthatunk szombat este.

Tipp: Inter 2:2 Juventus

1 komment

Címkék: chelsea roma milan inter arsenal juve futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr653336435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.10.28. 16:46:10

És Siófok-Fradi a BALATON FŐVÁROSÁBAN! :D
süti beállítások módosítása