HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.14. 15:15 Ági07

Futballszombat - 41. hét

Szombati menü: Liverpool-Manchester United és Debrecen-Győr rangadók.

Liverpool - Manchester United, 13:45

Mindig pikáns összecsapást ígér ez a párharc. Bár a számok a United győzelmét predesztinálják: az idei bajnokságban 6 ponttal többet gyűjtöttek, 14 találattal többet lőttek és 3 góllal kevesebbet kaptak, mint a Vörösök. Az előző idényben az Anfielden Dirk Kuyt mesterhármasával 3:1-re nyert a Pool, míg az Old Traffordon Giggs találatával a Vörös Ördögök gyűjtötték be a 3 pontot. Nemanja Vidic felépült sérüléséből, bár ez nem biztos, hogy sok jóval kecsegtet az MU-drukkereknek, mivel már háromszor állították ki bajnoki meccsen a Pool ellen. A hazai pálya és a fantasztikus közönség nagy előnyt jelent a Liverpool számára, de a United ennek ellenére 1 pontot el fog rabolni az Anfield Roadról.

Tipp: Liverpool 1:1 Manchester United

Debreceni VSC - Győri ETO, 15:00

Az NB1 első két helyezettje találkozik egymással. A debreceniek 1 ponttal előzik meg a győrieket és egyedüliként veretlenül vezetik a tabellát. A DVSC hazai pályán bombaerős, így az ő győzelmükre tippelnék. Kulcsár Tamás a Debrecen középpályása 100. NB1-es találkozóján lép pályára a Győr ellen.

Tipp: DVSC 2:0 ETO

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool győr debrecen manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr693302999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása