HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.10.02. 11:22 Ági07

Futballvasárnap - 39. hét

A mai menü: Fradi - Videoton, Tottenham - Arsenal, Juventus - Milan.

Fradi - Videoton, 18:00

A Fradi kieső helyen, a Videoton a 6. pozícióból várja a találkozót. Egyik csapat drukkerei sem ilyen helyezésekről álmodtak 10 forduló elteltével. Főképp a Fradi drukkereknek van okuk az aggodalomra. A legutóbbi hazai 5:0-ás vereség után a zöld-fehéreknek sokszorosan van okuk a javításra. A fehérváriak idegenbeli szereplése katasztrofális, így ők is kettőzött erővel küzdenek majd.

Tipp: 1:0

Felejthetetlen nyilatkozat: Détári Lajos Paulo Sousáról vall

 

Tottenham - Arsenal, 17:00

Az észak-londoni derbinek mindig különleges varázsa van. A legutóbbi párharc is egy emlékezetes 3:3-as döntetlen hozott. Arsene Wenger tegnap jubiliált: 15 éve ül az Arsenal kispadján. Szép ajándék lenne neki egy győzelem. Rá is férne az Arsenalra, mert elég rosszul állnak a tabellán és eddig csak két győzelmet szereztek. A játékvezető személye mindenképp rossz ómen az Ágyúsoknak, mivel 2008. novembere óta nem nyert az Arsenal azokon a meccseken, ahol Mike Dean volt a játévezető. Külön pikantériája a párharcnak, hogy a Spurs csatára, Adebayor korábban az Ágyúsokat erősítette.

Tipp: 2:1

 

Juventus - Milan, 20:45

A Juventus meglepően jólkezdte a bajnokságot, míg a Milanról ugyanez nem mondható el. A legutóbbi szezonban Milánóban az Öreg Hölgy, Torinóban a Milan nyert. A Juventusban pályára lép a Milánt hosszú évekig erősítő Andrea Pirlo is.  

Tipp: 1:1

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan tottenham arsenal videoton fradi futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr203271594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása