HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.08.29. 17:48 Ági07

Utolsó kettős rangadó a Puskás Stadionban

Először is szögezzük le: imádom a focit! Képes vagyok egy nap öt meccset is megnézni. Lehet közte magyar bajnoki is. Ezt azért emelem ki, mert az ismerőseim szerint magyar focit nézni kínzás. Minden nap olvasom az aktuális cikkeket. Mindennek ellenére egy évben egyszer, maximum kétszer megyek el meccsre. Hogy miért? Főképp a magyar közönség kultúrálatlansága, illetve a stadionok infrastruktúrája miatt.

2011-ben a VASAS - FRADI-ra esett a választásom. A kettős rangadó első felvonása az ún. Vasas - FTC "minden idők ALL Stars" volt. Erre nem is vesztegetnék túl sok szót. Csak annyit, hogy komolytalan volt és egy jó pár embert hiányoltam: Vincze Ottó, Keller Józsi, Kuntics satöbbi, satöbbi.

 

A Stadion infrastruktúrjáról kár beszélni, mert mindenki tudja, hogy milyen állapotban van és azt is, hogy ez volt az utolsó itt rendezett bajnoki. A nézőszám gyalázatos volt: kb. 3000 ember szinte elveszett a stadionban. Ebből kb. (kis jóindulattal) 500 lehetett Vasas drukker. Jómagam Fradista vagyok, de olykor szégyelltem. Kicsinyes, az életben nem sok sikerélményt begyűjtő férfiak ordibálták egy maréknyi Vasas drukker felé, hogy 'rohadt kommunisták', hangot adtak Mészöly Kálmánnal kapcsolatos sirálmaiknak és egyéb okosságokat kiabáltak, szintén irodalmi stílusban. Ezt akkor sem hagyták abba, amikor a Vasas gólt szerzett. Szidták a magyar mezőnyből még mindig kiemelkedő Bárányost (mintha ő bármit is tehetne a Fradi gyenge szerepléséről) és a Fraditól távozó Kulcsár Dávidot.

A Fradi játékosok teljesítménye is megér egy misét. Talán a rövidgatyás Bobby idejében volt ennyire elkeserítő és mindenféle elképzelést nélkülöző a játék. A legnagyobb alibi játékos Oláh Lóránt volt (felvette a versenyt a pakisztáni Adnannal). A vezetők helyében visszazavarnám Kaposvárra. Rósa helyében elgondolkodnék azon, hogy alacsonyabb szinten folytassam a focit. Folytathatnám még a sort, de nem teszem. Talán csak Tóth Bencén érződött, hogy igenis küzd és akar. Erre kit hoz le Nagy Tamás a meccs vége felé? Természetesen Tóth Bencét. Ki érti ezt?! Láthatóan a Fradi B közép sem képviseltette magát teljes létszámban.

A találkozó elején még ébresztőt fújtak, később már a 'kva gyengét' skandálták, majd utána feltették a legfontosabb kérdést: "HOL A CSAPATUNK?" Erre én is kíváncsi lennék...

1 komment

Címkék: fradi vasas puskásstadion


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr603188648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feri a mozigépész 2011.09.04. 14:01:50

Elkeserítő, hogy ide jutott ez a csapat, én mondjuk a BL utáni botrányos időszak óta már nemhogy a Fradi, hanem a magyar foci iránt sem érdeklődöm, nem drukkolok senkinek, de remélem egyszer még tisztázódik a helyzet, és felelősségrevonás is lesz.
süti beállítások módosítása