HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.07.31. 12:29 Ági07

Futballvasárnap - 30.hét

A Fradi Debrecenbe, Henry korábbi sikerei színhelyére látogat.

Debrecen - Ferencváros, 18:00

A két fél találkozása minden évben az NB1 egyik legjobban várt összecsapásai közé tartozik. A párharc esélyese a Loki, két győzelemmel kezdték a bajnokságot. Otthon a Vasast, idegenben a ZTE-t verték magabiztosan. Ezzel szemben a Fradinak két döntetlenje van, idegenbeli X a Kaposvár ellen és egy Üllői úti döntetlen az újonc Diósgyőr ellen.

A Fradi utolsó idegenbeli győzelme Debrecenben, DVSC 0:1 FTC (Gyepes)
 

 

Arsenal - New York Red Bulls, 17:20

Az Emirates Kupa keretében csap ma össze Henry korábbi és jelenlegi klubja. Az Arsenal 2:2-es döntetlent ért el a torna első meccsén a Boca Juniors ellen, míg a Red Bulls 1:0-ra legyőzte a PSG-t. A New York Red Bulls az amerikai bajnokság, az MLS egyik legjobb csapata. Henry-n kívül a csapatot erősíti a korábbi Barca játékos, Rafa Marquez, a német kapus Frank Rost, a finn Tainio (játszott többek között a Tottenham Hotspurben és az Ajaxban is). Érdekesség, hogy Wayne Rooney öccse, John is itt focizik.

Henry néhány emlékezetes találata az Arsenalban:

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen arsenal henry fradi futballszombat newyorkredbulls


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr583113988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása