HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.07.25. 19:14 Ági07

A hét játékosa: Kiss Tamás

Az elmúlt hét -magyar szempontból- legnagyobb szenzációja a Paks továbbjutása volt az Európa Liga sorozatban. Az Atomvárosiak idegenben 3:0-ra verték a norvég Tromsöt. A győzelemből 2 góljával oroszlánrészt vállalt Kiss Tamás a paksiak tizese. Kiss Tamás nem az a tipikus sztárjátékos alkat. Már a 2006-2007-es szezonban is a paksiak játékosa volt. Szezononként általában 3-4 gólt rúgott, kivéve a 2008-2009-es szezont, amikor 7 gólt szerzett. Nem túlzás kijelenteni, hogy élete meccsét játszotta a norvégok ellen. Július 28-án a következő fordulóban a skót Hearts ellen újra bizonyíthat.

28. hét Liban Abdi
27. hét Abby Wambach
26. hét Mark Otten
25. hét Pablo Barrera
24. hét José Andrés Guardado
23. hét Javier Hernandez
22. hét Roman Pavljucsenko

Szólj hozzá!

Címkék: paks hétjátékosa kisstamás


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr753097308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása