HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.07.10. 14:49 Ági07

Futballvasárnap - 27. hét

Brazília - Amerikai Egyesült Államok (17:30, Drezda)

A Németországban zajló női foci VB egyik negyeddöntőjében egy igazán pikáns összecsapásra kerül sor. Mindkét nemzet a női labdarúgás topválogatottjának számít. A brazilok veretlenül és kapott gól nélkül jutottak tovább a csoportjukból. Míg a jenkik egy vereséget begyűjtöttek a végső győzelemre is esélyes svédektől. 1991 óta megrendezendő női tornát eddig kétszer az amerikai nemzeti csapat nyerte. A braziloknak még nincs tornaelsőségük, legjobb eredményük a legutóbbi világbajnokságon szerzett második hely. Tehát egy kiélezett, színvonalas meccsre számíthatunk ma este.

A brazilok legnagyobb favoritja: Marta

Mexikó - Uruguay (1:00, Mexikóváros)

Az U-17-es mexikói világbajnokság döntőjét magyar idő szerint ma hajnalban rendezik. Mexikó egy kiélezett meccsen verte meg az elődöntőben 3:2-re a német válogatottat, amely Gómez 90. percben szerzett ollózós góljáról marad igazán emlékezetes. Az uruguay-i csapat is egy nagy halat, a brazil nemzeti csapatot búcsúztatta az elődöntőben. A döntőben Mexikót a hazai könzönség segítheti a végső győzelemhez.

Gómez ollózós gólja Németország ellen a 90. percben:

 

Szólj hozzá!

Címkék: usa mexikó uruguay brazília futballszombat nőifocivb


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr893054895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása