HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.06.05. 10:02 Ági07

Angol blama, spanyol fieszta, brazil remi

Tegnap Anglia nagy meglepetésre csak döntetlent játszott Svájc ellen. Ráadásul a helvétek 2:0-ra vezettek Barnetta találataival.  Tagadhatatlan, hogy mindkét gólban benne voltak az angolok. Büntetőből Lampard szépített, majd a Manchester United által kiszemelt Ashley Young egalizált egy szépségdíjas góllal. A meccs végéhez közeledve az Aston Villás Darren Bent képtelen volt betalálni az üres kapuba, így pontosztozkodás lett a vége.

60 ezer néző és igazi fieszta hangulat várta a spanyolokat a Gillette Stadionban. Zárójelben jegyzem meg, hogy ez egy 16 ezer lakosú városka stadionja. De a 35 kilométerre lakó bostoniak gond nélkül megtöltötték a modern arénát. A jenkik erősen tartalékos felállásban kezdtek, több kulcsjátékosuk is hiányzott. Egyrészt a közelgő Gold Cup-ra pihentették a Fulham házi gólkirályát, Clint Dempsey-t, a csapatkapitány Bocanegrát és a csapat motorjának számító Michael Bradley-t is. Másrészt betegség miatt hiányzott Landon Donovan. A spanyolok ellenben majdhogynem a legerősebb összeállításukban kezdtek. Az erőfölény a mutatott játék és a gólok számában is megmutatkozott. Santi Cazorla kettőt, Negredo és Torres egy-egy gólt vállalt.

Eközben az Amerikai kontinens déli oldalán Brazília 0:0-ás döntetlenre végzett Hollandia ellen. A 8 perces összefoglaló tanulsága szerint a dél-amerikaiknak volt több helyzete, ráadásul egy szabályos gólt vettek el tőlük les címén, ami valójában egyvonal volt. Az összecsapás végén Ramires a kiállítás sosrsára jutott, de ezután is a brazilok áltak közelebb a gólszerzéshez.

1 komment

Címkék: anglia usa hollandia brazília svájc spanyolrszág


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr672958513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.06.05. 12:45:13

kapitális hiba volt az amerikai szövetség részéről leszervezni ezt a meccset pár nappal a Gold Cup előtt, egy hosszú európai futballszezon után. A kulcsjátékosok fáradtak voltak, vagy szándékosan pihentették őket. Az öt legtöbb válogatottsággal rendelkező válogatott kerettegból négy nem kezdett tegnap.

Összegezve: Donovan, Dempsey, Cherundolo, Bocanegra, Bradley nélkül öngyilkosság csatába vonulni a világbajnok ellen.
süti beállítások módosítása