HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.06.03. 13:48 Ági07

Megvan a Luxemburg elleni kezdőcsapat

Luxemburg ellen a következő összeállítással kezdünk: Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Vadócz, Elek Á. – Koman, Hajnal, Dzsudzsák – Tököli

A kezdőcsapat máris egy kellemes meglepetéssel indul, Bogdán Ádám ma debütál a nemzeti csapatban. Örömteli, hogy nem Király Gábor áll a kapuban, akit vélemény szerint már nem kellene erőltetni válogatott szinten. Talán ő is jelezhetné, hogy átadja a helyét a fiatalakonak.

A második névvel már egyáltalán nem vagyok kibékülve. Vanczák Vili válogatottbeli ténykedésére nem éppen a klasszis szót használnám. Inkább Pintér Ádámra szavaznék ezen a poszton. Pintér erősebb bajnokságban pallérozódik és itt az ideje, hogy lehetőséget kapjon a bizonyításra, mivel Vanczák többször eljátszotta már a szurkolók bizalmát.

Az egyszemélyes csatársort alkotó Töki helyett inkább Némót szerepeltetném. Hozzáteszem, egyik játékos sem szerepelne az én keretemben, de akkor már inkább a klubcsapatában kevesebb lehetőséghez jutó, azonban nagyobb jövő előtt álló Krisztiánban látok több lehetőséget.

Száz szónak is egy a vége: HAJRÁ MAGYAROK!

 

3 komment

Címkék: válogatott németh tököli


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr402954152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2011.06.03. 21:04:53

na eddig hogy tetszik ez a töketlenkedés?

Ági07 2011.06.03. 21:16:06

@deuceman: nem vagyok kibékülve a játékkal, kicsit fel kéne pörgetni a tempót, távoli lövésekkel is lehetne próbálkozni. A szünetben jöhetne Némó Tököli helyett.

Jenkifoci 2011.06.03. 21:20:36

@Ági07: na, az utóbbi meg is valósult
süti beállítások módosítása