HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2014.07.12. 19:57 Ági07

Beckham, az őserdő hőse!

David Beckham úgy döntött, hogy olyan fába vágja a fejszéjét, melybe még soha. Néhány barátjával bevetette magát a brazíliai dzsungelbe. A kalandról dokumentumfilm is készült, melyet a BBC tűzött műsorára.

kislanynagyfocidavidbeckham.jpg

Az egész estés dokumentumfilm az előkészületektől egészen a hazatérésig mutatja be a nagy kalandot. Láthatjuk az első napokat, melynek során az egykori labdarúgócsillag felesége, Victoria például azon aggódik, hogy mi lesz férje tökéletes frizurájával a magas páratartalomban. Becks legidősebb csemetéje, Brooklyn csak jót nevet édesanyja félelmein. Ez a beszélgetés jól példázza, mennyire távol áll a Beckham-család életvitelétől egy őserdei kirándulás. A volt manchesteri csillag mégis útra kelt. Hogy miért? Beckham a film során elmondta, karrierje tavalyi befejezése után valami olyan dologra vágyott, amit korábban még soha nem csinált.

Így tehát három közeli barátjával elutazott Brazíliába, a világbajnokság helyszínére, majd Rio de Janeiro gyors felfedezése után nekivágtak amazóniai esőerdőnek. Hajón, motoron és kisrepülőn tették még a 12 napos utat. A megszokott kényelem és luxus helyett pókok, kígyók és mindenféle egzotikus állat által körülvéve függőágyban aludtak. 

A film nem csak Becksnek nyújt újszerű élményt, hanem a nézőnek is. Hiszen még soha nem láthattuk a mindig kifogástalan külsejű Beckhamet sáros arccal, hét napig fürdetlenül. 

A dokumentumfilm legmókásabb része kétségtelenül az a fejezet, amikor ellátogatnak az elszigetelten élő Yanomami törzshöz és Beckhamtől megkérdezi a törzsfőnök, hogy mivel foglalkozik. Becks válaszában elmondja, hogy profi futballista. Mire a törzsfőnök  felteszi a kérdést: "Mi az a foci?" Az egykori labdarúgó türelmesen elmagyarázza a játék lényegét, majd a végén mókásan hozzáteszi, hogy életében ez a második alkalom, hogy fel kellett vázolnia valakinek a játék alapjait. Az első alkalom felségének, Victoriának köszönhető! :)

kislanynagyfocidavidbeckham2.jpg

A dokumentumfilm  közel hozza a nézőhöz David Beckhamet. Nekem például olyan érzésem volt, mintha nem is egy világszerte ismert arc lenne, hanem egy 'srác' a szomszédból. Közvetlen, barátságos, nem riad vissza a kétkezi munkától és attól sem, hogy saját maga készítsen reggelit a többieknek. Olyan volt, mintha újra az az átlagos East End-i srác lenne, aki édesapjával dolgozott és édesanyjával főzött szabadidejében. Még Manchester, Madrid, Los Angeles, Milánó és Párizs előtt. A ma már világszerte ismert sztár visszatért az ismeretlenbe...

David Beckham: Into the unknown - Előzetes:

 

Szólj hozzá!

Címkék: davidbeckham David Beckham into the Unknown:


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr206503337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása