HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2014.05.26. 14:05 Ági07

Boldog Szülinapot, Luca Toni!

Ma ünnepli 37. születésnapját LUCA TONI világbajnok labdarúgó.

lucatonikislanynagyfoci.jpg

A szülinapos Toni igazi gólzsák, jellegzetes gólörömét számtalanszor láthattuk. Volt a Serie B (2003/2004, Palermo, 30 gól) és a Serie A (2005/2006, Fiorentina, 32 gól) gólkirálya is. A 2005/2006-os szezonban a Fiorentina mezében lőtt 31 gólja Európai aranycipőt ért.
A 2007/2008-as idényben a Bayern München játékosaként 24 találatával a Bundesliga legeredményesebb játékosa volt. Ugyanebben az idényben 10 góljával az UEFA-kupában is ő bizonyult a leggólerősebbnek (holtversenyben Porgebnyakkal).

Luca Toni pályafutásának legrangosabb címe a világbajnoki trófea. Emellett kétszer volt bajnok: egyszer a Palermóval a Serie B-ben és egyszer a Bayern Münchennel a Bundesligában. A bajorokkal német kupát és ligakupát is nyert.

Az elmúlt idényben minden képzeletet felülmúlva 20 gólt termelt a veterán Toni a Hellas Verona színeiben.

Isten éltesse sokáig!

Szólj hozzá!

Címkék: lucatoni


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr46210794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása