HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2014.04.14. 21:44 Ági07

Találka Gera Zolival

Épp tegnap akadt a kezembe egy poszter, arról a jelenetről, amikor Gera Zoli Edwin van der Sarral áll szemben és félollós gólt lő a Manchester Unitednek. A jelenet öt éve játszódott le, de még mindig jólesően beleborzong az ember. Ma pedig megpillantottam az egyik bevásárlóközpontban a Mágikus Magyart. Egy magamfajta fociőrültnek ez egy kisebb tündérmese. :) Természetesen nem maradhatott el a közös fotó sem. :)

kislanynagyfociGerazoli

Az utóbbi években Gera Zoli jelentette az oázist a magyar foci sivatagában. Helyt állt a Premier League-ben, sőt... Gólt lőtt a Manchester Unitednek, a Liverpoolnak, a Chelsea-nek, a Manchester City-nek és a Tottenhamnek is. Főszerepet vállalt a Fulham Európa Liga menetelésében. A csapat szurkolói dalt költöttek Gera tiszteletére. Hat góljának és látványos szaltóinak videói mai napig rendre feltűnnek a Fulham fórumain. Többek között duplázott a Juventus ellen és a Hamburg ellen ő szerezte a döntőt érő találatot. Utóbbit élete legfontosabb góljának nevezte Gera. Az angol lapok hősként ünnepelték a találkozó másnapján. A goal.com rendkívül hízelgő véleményt fogalmazott meg Zoliról: “Nehéz nem szeretni az átszellemült magyart, amikor így játszik. Keményen dolgozva, okosan, határozottan, nem panaszkodva. Megérdemelte gólját, amely ráadásul gyönyörű is volt”

Egy élmény volt a mai talalkozó. Gera Zoli igazán közvetlen és barátságos volt, a sérüléséről is optimistán beszélt. "Néhány hét és felépülök!" - mondta a Mágikus Magyar a Kislány, nagy focinak. Mi mást mondhatnék hazánk focidrukkerei nevében: NAGYON VÁRJUK! :)

Szólj hozzá!

Címkék: gerazoli


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr476119701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása