HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.09.22. 18:03 Ági07

Szupervasárnap: Liverpool-Manchester United, Manchester City-Arsenal

Nem akármilyen vasárnap jön a Premier League-ben. Liverpool-Manchester United és Arsenal-Manchester City futballcsemege következik.

LIVERPOOL-MANCHESTER UNITED (vasárnap, 14:30 – Digi Spot1 –élő)

LIV-MANUNITED.jpg

Bűnrossz liverpooli szezonkezdés ide vagy oda (még nincs győzelmük: két döntetlen, két vereség) a Manchester United ellen soha nem mondhatjuk, hogy esélytelen lenne a Pool. Ráadásul a Vörös Ördögökről sem állíthatjuk, hogy elsöprő formában lennének. Gondoljunk csak a hétközi Bajnokok Ligája találkozójukra a Galatasaray ellen. Igen szűken, 1:0-ra nyerték a meccset. A vendégeknek volt kapufája és tizenegyes gyanús szituációja is. Brendan Rodgers a fiataloknak adott lehetőséget az Európa-liga meccsen a Young Boys otthonában, akik rá is szolgáltak a bizalomra, öt gólt szereztek, igaz, hogy hármat kaptak, de Rodgers így sem lehetett szomorú. Gerrard méltó utódjaként emlegetett mindössze 20 éves Jonjo Shelvey két gólt is szerzett.

A tavalyi szezonban 1:1-es döntetlen született az Anfielden; Javier Hernandez és Steven Gerrard voltak eredményesek. A holnapi találkozóra is döntetlent tippelek. A fogadóirodáknál nem csak a meccsre lehet tippelni, hanem arra is, hogy lesz-e kézfogás Evra és Suarez között.

A Liverpool legeredményesebb játékosa: Luis Suarez: 2 gól

A Manchester United legeredményesebb játékosa: Robin van Persie: 4 gól

Tipp a végeredményre: Liverpool 2:2 Manchester United

 

MANCHESTER CITY-ARSENAL(vasárnap, 17:00 – Digi Spot1 –élő)

CITYARS.jpg

A bajnokságban mindkét együttes neve mellett két győzelem és két vereség áll. Az Ágyúsok jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak előrébb. A Wenger-alakulat mindössze egy gólt kapott az eddig lejátszott négy meccs során, ami egyedülálló a PL-ben. Hétközben mindkét csapat érdekelt volt a Bajnokok Ligájában: a City a Real Madrid vendégeként 3:2-re kapott ki, míg az Arsenal 2:1-re nyert idegenben a Montpellier otthonában. A tavalyi szezonban az Etihadban David Silva góljával 1:0-ra nyert a City. Igaz, hogy az Ágyúsok remek formában vannak, de a női megérzés azt súgja, hogy Mancini gárdája begyűjti otthon a három pontot. A korábbi Arsenal játékosok közül valószínűleg csak Clichy fog játszani, mivel Nasri megsérült a Real Madrid elleni BL-meccsen, míg Kolo Touré a cserepadon üli majd végig a találkozót.

A Manchester City legeredményesebb játékosa: Carlos Tevez 3 gól

Az Arsenal legeredményesebb játékosa: Gervinho, Podolski 2-2 gól

Tipp a végeredményre: Manchester City 1:0 Arsenal

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool arsenal premierleague manchestercity manchesterunited


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr844796223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása