HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.04.09. 15:59 Ági07

Esélylatolgatás: Galatasaray-Real Madrid

galata-real

A Real Madrid sima 3:0-ás győzelmet aratott az első meccsen a Bernabéuban. Bár volt egy-két véleményes szituáció és a játékvezető a törökök kárára tévedett. Egy ilyen eset után kapott sárgát színészkedésért Burak Yilmaz a Galata gólzsákja, aki emiatt kénytelen kihagyni a visszavágót. Nagy veszteség ez Fatih Terim együttesének, mivel csapata 11 BL-góljából nyolcat Burak Yilmaz szerzett. Vezére nélkül nem lesz egyszerű dolga a hazaiaknak, illetve az isztambuli pokol is tévhitnek bizonyult az idei szezonban. Mindössze egy meccset tudtak megnyerni a Türk Telekom Arénában a BL-ben. Idegenben eredményesebbek voltak. Inkább rájuk ró terhet a 'pokol'. Mourinho elmondása szerint őket viszont csak doppingolja a közeg: „Tele lesz a stadion meglehetősen vehemens drukkerekkel, és bár az atmoszféra vélhetően félelmetes lesz, az ilyesmi engem és a játékosaimat általában feldobja."

Minden attól függ, hogy a Királyi Gárda mekkora lendülettel veti bele magát a meccsbe. Amennyiben ők szerzik az első gólt, a törökök végképp búcsút inthetnek elődöntős álmaiknak. Ha Drogbáék a találkozó elején betalálnak, akkor még él a remény...

Tipp a végeredményre: 0:2

Szólj hozzá!

Címkék: bl galatasaray bajnokokligája realmadrid


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr746119592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása