HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.04.09. 16:51 Ági07

Esélylatolgatás: Dortmund - Málaga

A BL-negyeddöntő mezőnyének két üde színfoltja az első meccsen 0:0-ás döntetlent játszott. Dortmundban, aligha 'ússza' meg kapott gól nélkül a spanyol gárda.

dortmund-malaga

Az a csapat, amelyik idegenben döntetlent ér el a Real Madrid ellen, illetve otthon legyőzi őket és veretlenül végez a 'halálcsoport' élén (2.Real Madrid, 3.Ajax, 4. Man.City) az megérdemli, hogy ott legyen a Bajnokok Ligája elődöntőjében! Már a Reggeli Start stúdiójában is kifejtettem múlt héten, hogy a Dortmund a titkos esélyesem és az ő végső sikerükért szorítok. Tudatos építkezéssel jutottak el odáig, ahol most vannak. Saját nevelésű technikás játékosaik, szenvedéyes edzőjük és nagyszerű közönségük van. Utóbbi a 12. játékos szerepét tölti be és ez nem csak rizsa. Nem szeretném elvitatni a Málaga érdemeit, mert megsüvegelndő, hogy idáig eljutottak. De nem látok sok esélyet a továbbjutásukra, ráadásul két játékosuk is eltiltott. Egyikük épp a csapatkapitányuk, Weligton. Idegenbeli mérlegük sem túl fényes: mindössze egyszer tudták vendégkként bezsebelni a győzelmet a BL idei szezonjában (Anderlecht 0:3 Málaga).

A kulcs a Dortmund helyzetkihasználása lesz: az első meccsen is akadt lehetősége Lewandowskinak és Götzének is, de akkor a lábukban maradt a gól. Úgy érzem, hogy ma legalább kétszer lesznek eredményesek a Klopp-legények.

Tipp a végeredményre: 2:0

Szólj hozzá!

Címkék: bl dortmund malaga bajnokokligája


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr856119593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása