HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.16. 10:52 Ági07

Bajnokok Ligája-negyeddöntők: esélylatolgatás

Nagyító alatt a BL-negyeddöntőjének párosításai. Esélylatolgatás Kislány, nagy foci módra.

PSG-BARCELONA

[caption id="attachment_4848800" align="aligncenter" width="600"] Ibra visszatér a Nou Campba[/caption]

A franciák edzőjének Carlo Ancelottinak nincs más dolga, mint betenni a lejátszóba a Milan-Barcelona találkozót. A Milan mestere,  Allegri kidolgozta a tökéletes taktikát és a katalánok legjobbját Messit is levették a pályáról. A katari pénzen felturbózott Paris Saint-Germaint még nem érzem annyira egységesnek, hogy kibabráljanak az elmúlt négy szezonban kétszer is diadalmaskodó Barcával. A párosítás legpikánsabb eleme egyértelműen Zlatan Ibrahiovic személye, aki köztudottan botrányos körülmények között hagyta ott pár éve a Barcelonát.
"Pokoli rosszul viseltem el azt a barcelonai közeget, tudtam, hogy amint lehet, távozom onnan"– mondta Ibrahimovic. "Egy pillanatra sem jöttem ki Pep Guardiola edzővel, aki emiatt rám is szállt. Látják, ez az oka annak, hogy sose hagyok fel a Barcelona szapulásával." (forrás: Barcanoticias) A párizsi találkozón Ancelotti eltiltás miatt még nem számíthat Ibrára, de a Nou Campban már bevetésre készen fog állni.
Tipp a továbbjutóra: BARCELONA
A bwin oddsai a továbbjutóra: PSG-4,6 Barca-1,15

Menetrend: Április 2. - PSG-Barcelona, Április 10. - Barcelona-PSG 

MÁLAGA-BORUSSIA DORTMUND

[caption id="attachment_4848799" align="aligncenter" width="600"] A jövő nagy ígéretei találkoznak, Götze és Isco (mindketten 21 évesek)[/caption]

A párharc esélyesének a németek számítanak, de azért az első BL-idényét futó spanyolokat sem szabad leírni. A Málaga a csoportkörből magabiztosan jutott tovább, maga mögé utasítva a Milant és a Zenitet is. Első Bajnokok Ligája szereplés ide vagy oda, tele vannak tapasztalttal játékosokkal: Javier SaviolaJoaquínMartin DemichelisJulio Baptista. A rutin kiegészül a fiatal tehetséggel is Isco személyében. A Dortmunddal viszont komolyan kell számolni idén. Ezt jelzi, hogy a sárga-feketék otthon még a Real Madridot is legyőzték, idegenben pedig döntetlent játszottak velük.
Mindkét gárda elmondhatja magáról, hogy vereség nélkül, első helyen jutottak tovább csoportjából. A Klopp-legénység a Shakhtart, míg Pellegrini fiai a Portót búcsúztatták a kiesés szakasz első körében.
Tipp a továbbjutóra: DORTMUND
A bwin oddsai a továbbjutókra:  Dortmund-1,3 Málaga-3,3

Menetrend:  Április 3. - Málaga-Dortmund, Április 9. - Dortmund-Málaga 

 

REAL MADRID-GALATASARAY

[caption id="attachment_4848797" align="aligncenter" width="493"] A BL-góllövőlistájának éllovasai: Burak Yilmaz és C.Ronaldo[/caption]

Nem kérdés, hogy a Királyi Gárda a továbbjutás toronymagas esélyese. A negyeddöntő talán leggyengébb csapatát sodorta az útjukba a szél, vagyis inkább korábbi játékosuk, Steve McManaman keze. A törökök mestere, Fatih Terim nem az a félős fajta, de bátorsága könnyen többgólos vereségbe fulladhat, ha a Real magasabb fokozatra kapcsol. Így célszerű kontrákra berendezkedniük. A párosításnak több olyan szereplője is van, akinek nem ismeretlen az ellenoldal: egyrészt Wesley Sneijder és Hamit Altintop korábban játszott a Real Madridban, másrészt Didier Drogba a Chelsea-nél, míg Sneijder az Internél dolgozott együtt José Mourinhoval. Érdekesség, hogy ez a két csapat adja a sorozat legjobb góllövőit: Burak Yilmaz és C.Ronaldo egyaránt 8 gólt szerzett eddig.
Továbbjutó: REAL MADRID
A bwin oddsai a továbbjutókra: Real Madrid-1,08  Galata-6,75 

Menetrend:   Április 3. - Real Madrid-Galatasaray,  Április 9. - Galatasaray-Real Madrid

BAYERN MÜNCHEN-JUVENTUS

[caption id="attachment_4848794" align="aligncenter" width="450"] Pirlo és Schweinsteiger a nyári EB-elődöntő után újra 'összefut'[/caption]

A negyeddöntők slágermeccse, legkiélezettebb párosítása. A Bajorokat sokan a végső győzelemre legesélyesebb együttesként emelgetik. Többek között én is. Az elmúlt négy BL-szezonban kétszer is bejutottak a fináléba. Tavaly a Chelsea-vel játszottak a döntőben. Az idei szezonban erősebbnek érzem őket (leszámítva az Arsenal elleni hazai szégyenteljes teljesítményt). De ahogyan a Bayern, úgy a Juventus is nagyon egyben van. Antonio Conte rendkívül egységes csapattá kovácsolta az Öreg Hölgyet. 2009-ben a Juve 4:1-es vereséget szenvedett a Bayerntől a csoportkör során. Így van miért törleszteniük Pirloéknak. A nyári Európa-bajnokságon az Olaszország-Németország elődöntő során Marchisio-Pirlo páros már szembe találkozott a Schweinsteiger-Kroos duóval. Ahogy arra mindannyian emlékszünk, ott az előbbiek muzsikáltak jobban. Hamarosan kiderül, hogy ki nyeri a második menetet!
Továbbjutó: BAYERN MÜNCHEN
A bwin oddsai a továbbjutóra: Bayern: 1,48 Juve: 2,5 

Menetrend:  Április 2. - Bayern München-Juventus, Április 10. - Juventus-Bayern München 

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona juventus dortmund malaga galatasaray bajnokokligája psg bayernmünchen


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr546119581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása