HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.05. 15:14 Ági07

Csúcsmeccs: Manchester United-Real Madrid

José Mourinho szavaival lehet leginkább érzékeltetni, hogy mit jelent a ma esti BL-visszavágó az Álmok Színházában. „A világ megáll majd, hogy megnézze ezt a párharcot. Kétlem, hogy bármilyen meccs előtt lehetne nagyobb a várakozás ennél. Senki nem tudja, hogy mi várható, mert minkét csapat jó formában van” 

A kimenetel valóban bizonytalan, egy valami azonban biztos: nagybetűs FOCI lesz. Mindkét együttesre igaz, hogy hazája legjobb formában lévő csapata. A Vörös Ördögök a Premier League-ben a legutóbbi öt meccsükön maximális pontszámot gyűjtve, 11 gólt lőve  mindössze egyet kapva teljesítettek. A Királyi Gárda a La Ligában az utolsó öt találkozójából négyet megnyert és csak egy alkalommal szenvedett vereséget, melyeken 10-szer voltak eredményesek C.Ronaldoék és 4-szer kapituláltak. A Barcelonát a kupában és a bajnokságban is megverték. A katalánok felett aratott két siker egyértelműen plussz töltetet és rendkívül pozitív hatást gyakorolt a csapatra. De a Manchester Unitedet nem lehet összehasonlítani a jelenlegi Barcelonával. Sir Alex Ferguson átélt már egy-két csatát és nyilván kitalálta már az általa helyesnek vélt receptet. Az viszont tény, hogy a Mourinho-Ferguson párharcban eddig a portguál vezet 6:2-re, 7 döntetlen mellett. Legutóbb 4 éve, 2009. márciusában járt a Special One az Old Traffordon. Akkor az Intert irányította és 2:0-ás (C.Ronaldo és Vidic talált be) vereséget szenvedett az olaszokkal, ami a búcsút jelentette számukra. A Vörös Ördögök egészen a döntőig meneteltek. 2004-ben a Porto edzőjeként viszont megízlelhette a továbbjutás ízét a United stadionjában és a végén a BL-trófeát is elhódították. Egy szó, mint száz Fergie és Mou párharca valódi sakkjátszma, az idegek harca.

[caption id="attachment_4848678" align="aligncenter" width="411"] Madridban De Gea volt a meccs legjobbja.[/caption]

Az első meccsen, a Bernabéu-ban a Real Madrid nem pörgött teljes fordulatszámon, mint például a Manchester City ellen a csoportkör során. Amennyiben a United játékosainak sikerül ugyanúgy útját állnia a madridi gyorsnak és ők szerzik az első gólt, úgy nem lehet kérdés,  hogy ők jutnak-e tovább.

Tipp a végeredményre: Manchester United 2:1 Real Madrid

Hangulatba hozó videó az Eredet c. film zenéjével:

[youtube Vlld1EadTP0 nolink]

1 komment

Címkék: bajnokokligája realmadrid manchesterunited josémourinho siralexferguson


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr446119571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacc 2013.03.05. 19:58:24

valahogy az én szivem is a United felé húz :) pedig jó formában van a Real, és félek hogy ma estére még a Barca elleni meccs(ek)nél is jobban össze lesz rakva a csapat... de ha C. Ronaldo egyszer vissza szeretne térni a Unitedbe, akkor csak nem ejti ki őket..:D
süti beállítások módosítása