HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.02.13. 08:36 Ági07

Titánok Harca: Real Madrid-Manchester United

"Az egész világ erre a mérkőzésre vár." - mondta José Mourinho a Real Madrid mestere és milyen igaza van. A december 20-i sorsolás óta futball berkekben mindenki erről a meccsről beszél. Igazi csemege ez mindenkinek, aki egy kicsit is kedveli ezt a sportágat, hát még a United- és a Real-drukkereknek...

A párharc legpikánsabb része Cristiano Ronaldo személye, aki először játszik volt csapata, a Manchester United ellen mióta 2009 nyarán elhagyta Manchestert. Egyértelműen az ő játéka lehet ma este az egyik kulcsmomentum. Kérdés, hogy mennyire hagyják őt érvényesülni. Mindenki tisztában van vele hogy igazi csúcskategóriát képvisel. Mutatói tekintélyt parancsolóak. Hétvégén a Sevilla ellen pályafutása 20. mesterhármasát szerezte. A Real Madrid színeiben 179 meccsen 182 gólt szerzett eddig.

Továbbá az is tény, hogy a Real Madridnak a spanyol bajnokság -nincs mit szépíteni rajta- elúszott. A Barcelona előnye 16 pont a Királyi Gárdával szemben. Ráadásul az Atletico Madrid is előttük jár 4 egységgel. A kupában még versenyben vannak, de egyértelmű, hogy a figyelem a Bajnokok Ligájára és annak megnyerésére irányul. Ráadásul 11 éve már annak, hogy Madridban landolt a győztesnek járó serleg. Az is a hazaiak sikere mellett szól, hogy a Vörös Ördögök 13 spanyolországi vendégjátékából mindössze kettőt tudtak csak megnyerni.

A szívem viszont azt mondatatja velem, hogy Ferguson fiai egy madridi döntetlen  után az Old Traffordon kiharcolják a továbbjutást. A 2009-es és a 2011-es Barcelona elleni BL-finálé óta nem vártam ennyire United-meccset. Az angolok sikere mellett szól, hogy rendkívül egységesek az idei szezonban és 12 ponttal vezetik a spanyolnál sokkal kiegyenlítettebb angol pontvadászatot.

Tipp a végeredményre: Real Madrid 2:2 Manchester United

Kedvcsináló:

[youtube h4xlDAq1fpI nolink]

 

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokokligája realmadrid manchesterunited


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr786119559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása