HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.02.12. 06:08 Ági07

Öreg Hölgy skót szoknyában - jön a Celtic-Juventus BL-derbi

Ma végre folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. A Sport TV élőben közvetíti a Celtic-Juventus találkozót.

[caption id="attachment_4848512" align="aligncenter" width="508"] 2009-ben 'az év pizza designerének' választott Domenico Crolla is készült (forrás: Daily Mail)[/caption]

A torinói csapatnak nem lesz egyszerű dolga a Celtic Parkban. Emlékezzünk csak a zöld-fehér alakulat Barcelona felett aratott győzelmére a csoportküzdelmek során. A hatás nem maradt el a történelmi siker után: Rod Stewartból könnyeket csalt elő, Snoop Dogg (mostanság Snoop Lion) a klub részvényeire fente a fogát. Komoly fegyverténynek számít, ha mostanság valaki képes legyőzni a Barcelonát. Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy a skót alakulat a legutóbbi 23 BL-meccséből 21-et megnyert, akkor némi kétségünk támadhat egy esetleges vendégsiker felől. A Juventus mellett szól, hogy az idei sorozatban még veretlenek és mindössze négyszer kapituláltak (ennél csak PSG kapott kevesebb gólt, szám szerint hármat).

A két gárda a 2000/2001-es kiírásban a csoportküzdelmek során randevúzott legutóbb egymással és valóságos gólzáport (12) hozott az a két találkozó.  Juventus 3:2 Celtic ill. Celtic 4:3 Juventus. Mindkét klub keretét figyelembe véve mindössze egy játékos van, aki akkor pályára lépett. Ő pedig nem más, mint Gianluigi Buffon.

Mindkét csapat vezeti hazája bajnokságát. Egyaránt 55 pontot gyűjtve eddig. Az Öreg Hölgynek azonban sokkal nehezebb dolga van a kiélezettebb talján pontvadászatban: a második helyezett Napoli mindössze 5 ponttal van lemaradva mögöttük. A Celtic 18 ponttal vezeti a skót PL-t. Akár már most a nyakukba akaszthatnák az aranyérmet.

Előrejelzés a ma esti összecsapásra: nem várok gólzáport és döntetlenre tippelek, méghozzá 1:1-re. 

Na most ezután a kép után döntse el bárki is, hogy Snoop Dogg Juventus vagy Celtic drukker :) 

 Visszatekintés a Celtic 4:3 Juventus meccsre Pavel Nedved kommentárjával:

[youtube LlyjXq-44ho nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: juventus celtic bajnokokligája


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr786119558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása