HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.14. 12:33 Ági07

Mindenkinek lehet rossz napja

Öngólok, elhibázott tizenegyek, piros lapos debütálás. A legjobbakkal is előfordul. A következő négy játékosban az a közös, hogy igazi közönségkedvencek, ugyanakkor mindegyikőjüknek volt egy kiemelkedően rossz meccse.

Jonathan Walters (Stoke City): Stoke City - Chelsea

A hétvégi angol bajnokin Jon Walters századik alkalommal öltötte magára a Fazekasok mezét. Jól meg is ünnepelte a jeles jubileumot: két öngóllal és egy elhibázott büntetővel vette ki a részét a Chelsea 4:0-ás sikeréből. Ritka balszerencsés napot fogott ki az ír játékos, de  nem rossz játékos ő, sőt: 5 góllal vezeti a Stoke házi góllövőlistáját és tavaly a legjobb játékosnak választották.

Első öngólja a Chelsea ellen:

[youtube q0aKL9gQcEs nolink]

Jamie Carragher (Liverpool): Liverpool - Manchester United

A Vörösök hátvédje kétszer talált be a saját kapujába egy 1999-es bajnokin a legnagyobb riválisuk, a Manchester United ellen. Carragher 7 öngóljával vezeti a Liverpool örökranglistáját. Saját kapuját többször vette be, mint az ellenfélét. De Carragher nagy közönségkedvenc. Nála  csak Ian Callaghan öltötte magára többször a Liverpool mezét. Carra öngóljai ellenére igazi legenda a Liverpoolnál.

Jonathan Woodgate (Real Madrid): Real Madrid-Athletic Bilbao

2004. augusztusában a Newcastle-től szerződött a Real Madridhoz. Sokakat meglepett a transzfer, mivel Woodgate sérülten került a Királyi Gárdához. Egy évvel az átigazolás után debütált az Athletic Bilbao ellen. A bemutatkozása nem sikerült a legfényesebbre: bevette a saját kapuját és egy piros lapnak köszönhetően idő előtt mehetett zuhanyozni. De nem csak rossz dolgok történtek a hátvéddel.  2008-ban a Tottenham színeiben a Chelsea elleni Ligakupa-döntőben Woodgate hosszabbításban lőtt góljával hódította el a trófeát a Spurs és ő lett a meccs legjobbja is.   

Martin Palermo (argentin válogatott): Argentína-Kolumbia

Ganxta Zolee nagy kedvence az 1999-es Copa Americán három büntetőt baltázott el. Az elsőt kapufára rúgta, a másodikat az űrbe, a harmadikat pedig kifogta a kapus.

[youtube vDmib-TrPwI nolink]

 De az 'isteni' Martin 45 méteres fejesgólt is szerzett már. Íme a találat Horti Gábor és Ganxta Zolee tolmácsolásában:

[youtube MDkzbHNtLwQ nolink]

 

A bejegyzés megírásában segítségemre volt a Daily Mail sport rovata.

Szólj hozzá!

Címkék: carragher palermo öngól walters woodgate


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr606119534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása