HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.11. 11:24 Ági07

Fernando Torres - Totális csőd

Az 50 millió fontért vásárolt Fernando Torres két év alatt mindössze 26 gólt tudott  összehozni a Chelsea-ben.

[caption id="attachment_484813" align="aligncenter" width="600"] Forrás: Daily Mail[/caption]

Fernando Torres pályafutása akkor siklott ki, amikor 2011. januárjában Liverpoolból Londonba tette át székhelyét és a Chelsea-be igazolt. Első góljára közel 3 hónapot kellett várni. Előfordult olyan is, hogy 24 meccsen keresztül gólképtelen volt. Az videómegosztókat elárasztották Torres óriási bakijai, 100 százalékos  helyzetekihagyásai. Katasztrofális teljesítménye ellenére 2012-ben egy Európa-bajnoki arannyal és egy Bajnokok Ligája-győzelemmel gazdagodott, ami valószínűleg egyedülálló a futballtörténelemben. Ráadásul 3 góljával az EB Aranycipőse lett.

Torres ezen a héten a Swansea elleni Ligakupa-meccsen századik alkalommal lépett pályára a Chelsea színeiben. A találkozót hazai pályán 2:0-ra bukták el a Kékek, mellyel minimálisra csökkent a csapat esélye a döntőbe jutásra. A goal.com El Niño teljesítményét fél csillagra értékelte az ötből. A szurkolóknak sokszor nem azzal volt problémája, hogy nem volt eredményes a spanyol támadó, hanem kedvetlenül mozgott a pályán és nem látták rajta az küzdeni akarást.

Didier Drogba Kínába igazolásával és Lukaku kölcsönadásával konkurenciája sem volt Torresnek. Úgy néz ki, hogy az sem segített Torresen, hogy a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics kinevezte Rafa Benitezt a klub élére, akivel a Liverpoolnál dolgozott együtt a spanyol csatár.  A Chelsea-nél tényleg mindent és mindenkit Torres köré szerveztek. De a most futó átigazolási időszakban már nem bírták tovább és leigazolták a  Newcastle gólerős támadáóját, Demba Ba-t. A szenegáli támadó 2 góllal debütált az FA-kupában. A kamerák egyfolytában a kispadon ülő Torres egykedvű ábrázatán időztek.

Azt azért szögezzük le, hogy Fernando Torres nem rossz játékos, de tudomásul kellene vennie, hogy nem a Chelsea van érte, hanem ő van a csapatért. Ha valami nem megy, akkor azt nem kell erőltetni és klubot kell váltani.

A Manchester United ellen hagyta ki egyik legnagyobb helyzetét: 

[youtube 56kHuSmIMMQ nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea fernandotorres


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr876119530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása