HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.02. 09:29 Ági07

Színészek lepték el a Manchester City stadionját

Az utóbbi időben színészek vendégeskedtek az Etihadban, a Manchester City stadionjában.

A hétvégén a Stoke Cityt fogadta a bajnoki címvédő, Manchester City. A Fazekasoktól 'prominensebb' vendég is akadt a stadionban. Mégpedig Michael Knight, alias David Hasselhoff. A 60 éves színész a manchesteri színházban vendégszerepelt decemberben. Hook kapitányt alakította a Pán Péterben.

Eredetileg az Old Traffordra látogatott volna el, de a Vörös Ördögök a Wigan otthonában vendégeskedtek, így a városi rivális City otthonát tiszelte meg jelenlétével. A Baywatch vízimentője 3:0-ás győzelemnek örülhetett és a twitteren köszönte meg a szíves vendéglátást. Egyetlen szépséghibája volt a történetnek: az ajándékba kapott mezen elírták a színész nevét.

December 9-én a manchesteri derbin Tom Crusie és az Oscar-díjas Robert Duvall tette tiszteletét. A két színész a Jack Reacher c. akciófilm (magyarországi bemutató: január 3.) világpremierje kapcsán érkezett Angliába.

Jackie Chan tavaly nyáron a Manchester City kínai vendégszereplése során pózolt a csapat mezével Roberto Mancinivel:

Szólj hozzá!

Címkék: davidhasselhoff tomcruise manchestercity jackiechan robertduvall robertomancini


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr906119520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása