HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.12.14. 20:11 Ági07

Boldog születésnapot, Santiago Bernabéu!

65 évvel ezelőtt ezen a napon játszották az első meccset az akkor még Chamartín névre hallgató stadionban. A Real Madrid-Belenenses meccsel nyitotta meg kapuit a szentély, amelyet 3:1-re a Királyi Gárda nyert. Sabino Barinaga volt az első  játékos, aki megkezdte a gólgyártást ebben a csodálatos stadionban. 1955-ben keresztelték át a létesítményt Santiago Bernabéu-ra. Számos nagy finálé emlékét őrzi a stadion: az 1957-es BEK-döntőben itt diadalmaskodott a Real a Fiorentina ellen, az 1964-es Európa bajnokság fináléját is itt rendezték, melyben a szovjeteket győzték le a spanyolok és hódították el a serleget és 1982-ben otthon adott a világbajnoki döntőnek, ahol az olasz válogatott 3:1-re nyert a németek ellen.

Büszkék lehetünk rá, hogy Puskás Ferencre  180 meccsen 156-szor talált be a Real színeiben és számos emlékezetes mérkőzést játszott a Bernabéu-ban. 

A következő linkre kattintva beleshettek a stadionba a csapat hivatalos honlapján:  STADIONTÚRA

A születésnap alkalmából következzék néhány fantasztikus élőkép a Real Madrid szurkolóitól:

1, 

 

2, 

 

3, 

 

4, 

 

5, 

 

6, 

 

7, 

Szólj hozzá!

Címkék: realmadrid santiagobernabéu


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr666119508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása