HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.19. 21:12 Ági07

Snoop Dogg hatalmas Celtic drukker lett

Úgy látszik, hogy az énekeset nagyon megérintette a Celtic sikere a Barcelona ellen. Rod Stewart elbőgte magát, a rapper Snoop Dogg pedig szeretne befektetni a klubba.

László Ágnes

Snoop Dogg, aki mostanában Snoop Lion nem titkoltan szereti a labdarúgást. A Celtic iránt érzett rajongása sem új keletű, ugyanis 2005-ben készült róla egy fotó, ahol egy saját névvel ellátott Celtic mezzel feszít. A skót csapat történelmi sikert ért el a Bajnokok Ligája idei szezonjában a Barcelona legyőzésével. Az énekes elmondta, hogy teljesen lenyűgözte a szurkolók szenvedélyessége és ekkor döntött úgy hogy vásárol a klub részvényeiből. Kedvenc járékosa is van, méghozzá a görög támadó, Samaras.

László Ágnes

Nagy tervéhez igénybe venné barátja, David Beckham segítségét is. Egy közös ebéd alkalmával elő is áll majd ördögi tervével. A probléma csak annyi, hogy Becks valószínűleg  hamarosan szögre akasztja a csukáit és nem hinném, hogy az egész családot átköltözteti Los Angelesből Skóciába. De Snoop Dogg erre azt mondta, hogy ‘soha ne mondd, hogy soha’. Ráadásul Beckham bejelentette, hogy a december 1-jén rendezett MLS-nagydöntő lesz az utolsó meccse a Los Angeles Galaxy színeiben. Nem is tűnik olyan reménytelennek Snoop elképzelése. :)

A népszerű játék, a FIFA 13 bemutatóján is ott volt Snoop és ha már ott járt előszeretettel fényképezkedett az MLS-csapatok mezeibe öltözött lányokkal.

 

A Goal.com karikaturistáját, Omar Momanit is megihlette Snoop bejelentése:

A Celtic tábor valóban fantasztikus, nem is kell erre nagyobb bizonyíték, mint ez a videó:

[youtube TspYx7EaF5A nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: celtic snoop


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr846119488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása