HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.05. 15:56 Ági07

Harper Beckham, a kis divatikon

A legkisebb Beckham-gyerek még csak 15 hónapos, de ruháit a legnagyobb divatikonok is megirigyelnék. Egyszer sem fordult még elő, hogy kétszer ugyanabban a ruhában fotózták volna, ami nem is csoda, hiszen édesanyja Victoria ruhatervezőként hódít mostanság, míg édesapja David Beckham stílusikon és focista egyben, aki szintén nagy figyelmet fordít az öltözködésre. Nézzük hát Harper Seven Beckhamet, aki valóságos luxusmárka reklám.

A baloldali képen a kis Harper még csak 4 hónapos, de már itt híres márkákban (Bonpoint, Chloe)  pózol. A ruhák összértéke meghaladja a 80.000 Ft-ot. A jobboldali képen már 9 hónapos a tündéri kislány, egy picit sportosra és olcsóbbra váltott (Converse cipő és farmer),  58.000 Ft-ot kóstálnak a kis ruhácskák.

A baloldali fotón focista apukája tartja az 1 éves a Beckham-babát. Szerelésének összértéke közel 77.000 Ft. A jobboldali képen nagyon csinire vette a figurát Harper (Burberry ruha, Zara cipellő), ruhájának értéke 53.000 Ft.

Divatos öltözködés ide vagy oda a focista apukájának köszönhetően Harper komoly vonzalmat érez a labda iránt. Az angol fogadóirodákat ismerve már biztosan lehet fogadni arra is, hogy női válogatott focista lesz belőle.

Harper szurkolói debütálása: igazi celebparádéval (Russell Brand, Gordon Ramsey) körülvéve drukkolt az apukájának az LA Galaxy-Seattle Sounders meccsen.

Képek és adatok forrása: dailymail.co.uk

Szólj hozzá!

Címkék: beckham DAVIDBECKHAM harperbeckham


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr916119476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása