HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.28. 12:03 Ági07

Szupervasárnap: Chelsea-Manchester United

Tegnap Sergio Ramos volt a gyógyír az esős szombati munkanapra, ma a Chelsea-Manchester United szuperrangadó űzi el a szürke idő okozta rossz kedvet. 

chel-manun.jpg

Nézzük a tényeket, hogy miért is lesz fantasztikus ez a párosítás.

1, Két olyan klubról van szó, amely esélyes a végső győzelemre. Jelenleg mindössze 3 pont választja el a két csapatot a tabellán. A végső versenyfutásnál sokat érhet mindkét csapatnak, ha bezsebelik ma a 3 pontot.

2, A tavalyi szezonban az 50. percben már 3:0-ra vezetett a Chelsea, amikor a United a rájuk oly jellemző nagy come back-et produkálta és kiegyenlített.

3, A két klub 40-szer találkozott egymással a Premier League-ben. A Kékek 13-szor, a Vörös Ördögök 12-szer hagyták el győztesen a gyepet. A PL-mezőnyében a Chelsea az egyetlen csapat, amelynek pozitív mérlege van Sir Alex Ferguson csapatával szemben.

4, A United utoljára 2002. áprilisában tudta legyőzni a Chelsea-t idegenben (0-3).

5, Az idei szezonban a Chelsea az egyetlen csapat, amely 100%-os teljesítménnyel büszkélkedhet hazai pályán.

6, Érdekesség, hogy a Chelsea hátvédei a leggólerősebbek a bajnokságban, 6 gólt szereztek eddig a Kékek védői. Ivanovic: 3 gólCahill: 2 gólCole: 1 gól. Ráadásul ők kapituláltak a legkevesebbszer is, hatszor (az Arsenallal holtversenyben).

7, A Manchester United játékosai szerezték eddig a legtöbb gólt a bajnokságban, szám szerint21-et.

8, Robin van Persie vezeti a PL-góllövőlistáját, 6 találattal (holtversenyben Demba Ba-val ésMichu-val).

9, Manchester United több pontot szerzett vesztett állásból, mint bármelyik másik Premier League csapat az idei szezonban.

10, Alex Fergusonnak ez lesz az 50. első osztályú meccse a Chelsea ellen. 16 győzelem, 18 döntetlen és 15 vereség a mérlege.

 

Mindenkinek jó szurkolást! :)

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea premierleague manchesterunited


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr884874718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása