HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.19. 22:33 Ági07

Kislány, nagy tuti - Tippek a hétvégére

Két hét szünet után visszatér a klubfoci, a hétvégi menüből öt meccset választottam a tipplistámba.

kislanynagytuti.jpg

DORTMUND-SCHALKE: október 20, szombat - 15:30
A Ruhr-vidéki rangadó már önmagában is pikáns, de most a tabella jelenlegi állása szerint különösen az, mivel a Schalke a harmadik-, míg a Dortmund a negyedik helyen áll. Tavaly a Klopp-legénység oda-vissza verte a Schalkét. Látva a Schalke hazai erőtlen játékát a Bayern München ellen és ismerve a fantasztikus dortmundi közönséget a sárga-feketék begyűjtik a három pontot.
Tipp: Borussia Dortmund győzelem - odds: 1,7

LIVERPOOL-READING: október 20. szombat - 16:00
Ha most nem szerzi meg első hazai győzelmét a bajnokságban a Liverpool, akkor soha. A még győzelem nélkül álló újonc Reading ellen nem tűnik lehetetlen küldetésnek. Viszont Brendan Rodgers menedszer fejét tovább fájdította két újabb sérülés, Fabio Borini 3 hónapot kénytelen kihagyni és a fiatal Wisdom is vállproblémákkal küzd.
Tipp: Liverpool győzelem - odds: 1,35

REAL MADRID-CELTA VIGO: október 20. szombat - 18:00
A királyi gárda jelenleg 5. helyen áll a bajnokságban és 8 ponttal vannak lemaradva a nagy rivális Barcelonától. Viszont nekem úgy tűnik, hogy Mourinho inkább a BL-re koncentrál az idei szezonban és eltökélt szándéka, hogy meg is nyeri csapatával. Ettől függetlenül a Celta Vigo ellen kötelező a győzelem C.Ronaldoéknak. José Mourinhonak viszont komoly gondot okoz a hátsó alakzat összeállítása, azon belül is a balbekk pozíció, ugyanis Marcelo 3 hónapra dőlt ki, Fábio Coentrao, Arbeloa és Varane is a maródiak listáját gyarapítja. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy a Real mindkét félidőt megnyeri a még idegenben nyeretlen Celta ellen.
Tipp: Melyik csapat nyeri meg mindkét félidőt? - Real Madrid - odds: 1,91

JUVENTUS-NAPOLI: október 20, szombat - 18:00
Legutóbb az olasz Szuperkupa fináléjában találkoztak a felek Pekingben, ahol egy parázs hangulatú (3 piros-Pandev, Zuniga és Mazzari mester) meccsen diadalmaskodott a Juventus és bezsebelte a trófeát. A tavalyi szezonban mindössze egy csapat tudta megverni az Öreg Hölgyet és ez nem más, mint a mostani ellenfelük. A Napolinak az olasz kupa döntőjében sikerült a bravúr. Jelenleg jobb gólkülönbségének köszönhetően vezet a Juventus a Napoli előtt a tabellán.A két csapat utolsó hat meccsén összesen 24 gól esett és most is gólgazdag találkozóra van kilátás. Így arra tenném a voksomat, hogy mindkét csapat betalál.
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt: IGEN - odds: 1,7

PSV-WILLEM II október 20, szombat - 19:45
Toronymagasan a PSV szerezte eddig a legtöbb gólt a holland bajnokságban: 8 forduló alatt 28 találatot lőttek és második helyen állnak a tabellán. A Willem II eddig mindössze egy győzelmet szerzett és a kieső zóna közvetlen közelében állomásozik. Ezen tények tükrében megkockáztatom, hogy az eindhoveni gárda kettővel többet lő, mint a vendégek.
Tipp: Hendikep: 0:2 - PSV - odds: 1,57

Szólj hozzá!

Címkék: juventus liverpool reading dortmund psv napoli kislánynagytuti willemII


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr124858921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása