HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.09.18. 18:51 Ági07

BL-jósda: tippek a mai meccsekre

211391hp2.jpg

Ma este végre megkezdődnek a BL idei szezonjának csoportküzdelmei. A mai kínálatból választottam öt meccset. Íme a tippek:

Real Madrid-Manchester City

A tavalyi spanyol- és angol bajnokcsapat meccse a BL mai napjának legpikánsabb összecsapása. A Királyi Gárda rendkívül rossz repülőrajtot vett a La Ligában, melyre a 2000/2001-es szezonban volt utoljára példa: 4 forduló után 4 ponttal a 12. helyen állnak. A Manchester City 4 forduló után 2 győzelemmel és 2 döntetlennel a 4. pozíciót foglalja el a Premier League-ben. A Bajnokok Ligája csoportkörének nyitómeccse remek alkalom a Mourinho-alakulat számára, hogy feledtesse szimpatizánsaival az elmúlt hetek botladozásait és elhallgatassa a kritikusokat. C.Ronaldoék ma nyerni fognak a Bernabéuban. Háromesélyes fogadás: Real Madrid – 1,57 odds, 3:2-re nyert a Real Madrid

 

Borussia Dortmund-Ajax

Számomra két rendkívül szimpatikus csapat a Borussia Dortmund és az Ajax, óriási tehetségek bújnak és bújtak elő mindkét klub köpönyegéből és igazi őszinte, támadófocit játszanak. Esetükben nem arra tippelek, hogy ki nyer ma, hanem arra, hogy mindkét csapat beveszi a másik kapuját. Mindkét csapat szerez gólt? – igen – 1,83 odds - csak a Dortmund szerzett.

 

AC Milan-Anderlecht

A Milant rendkívül sok (jogos) kritika érte, amiért féltucat meghatározó játékosától megvált a szezonkezdet előtt, melynek isszák is a levét a bajnokságban: 3 forduló alatt két vereséget gyűjtöttek be és egyszer győztek. Juhász Roli csapata, az Anderlecht a belga pontvadászat legutóbbi három fordulójában csak ikszelni tudott. Tehát egyik csapat sem vitézkedik mostanság. Allegri meggyengült kerete ide vagy oda, nem hiszem, hogy a San Siroból a belgák akár egy pontot is el tudnának csenni. Háromesélyes fogadás: Milan – 1,53 odds, 0:0 lett

 

Dinamo Zagreb-Fc Porto

A Dinamo jelenleg vezeti a horvát bajnokságot és ők az egyetlen veretlen csapat. A Porto rosszabb gólkülönbségének köszönhetően második a portugál pontvadászatban. A házigazda a BL előző szezonjában pont nélkül esett ki. Véleményem szerint ez idén nem fog megismétlődni és már az első fordulóban begyűjtenek egy pontot. Hogy miért gondolom mindezt? A válasz egyszerű: Hulk már a Zenitet erősíti és bizony ő volt a portugálok egyik legerősebb láncszeme. Háromesélyes fogadás: döntetlen – 3,4 odds, a Porto 2:0-ra nyert

 

Montpellier-Arsenal

A találkozó Olivier Giroud személye miatt lehet igazán érdekes, aki a francia bajnoki címvédőtől épp a mai ellenfél keretéhez csatlakozott a nyáron. A BL-ben először szereplő klubot érzékenyen érintette az előző idény társgólkirályának elvesztése, ugyanis öt forduló után a 16. helyen tanyáznak a Ligue 1-ban. Az Ágyúsok viszont kezdenek formába lendülni: a hétvégi fordulóban 6 góllal tömték ki a Southampont, előtte pedig a Liverpoolt győzték le idegenben. A fenti tények tükrében a Wenger-gárda győzelmére tippelek. Háromesélyes fogadás: Arsenal – 2,25 odds - 2:1-re nyert az Arsenal

8 komment

Címkék: Címkék


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr64786517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2012.09.18. 19:11:52

Remek tippek akár jöhet is. Igaz bármelyik meccsen borulhat a papírforma. A Botladozó Real belefuthat egy X-be. A Zagreb - Porto elég X szagú, de akinek van egy Hulk egy csapatjában az győzhet is.
Számomra a Montpellier-Arsenal lenne a tökéletes X. Wenger fiai még nincsenek készen idegenbeli BL meccsek nyerésre, de nyerhetnek.
A Milan és a Dortmund nagy valószínűséggel hozza a meccset.
A legjobb tipped a Dortmund-Ajax meccsen, hogy mindkét csapat szerez gólt. Várok a hollandoktól egy vagány hozzáállást és bátor játékot.

Ági07 2012.09.18. 19:16:43

@1x2: Köszi. :) Persze a BL-meccseknél könnyen borulhat a papírforma. A Zagreb-Portoval kapcsolatban csak annyi, hogy Hulk már nincs a Portoban (írtam is a cikkben).

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2012.09.18. 19:40:19

@Ági07:Be is írok magamnak egy egyest, Hulk átigazolása ügyében:) Erről jól lemaradtam. De ez is megörült, hogy Oroszország felé vette az irányt? Bármelyik nagy csapatban eltudnám képzelni és bizonyára sok helyen szívesen is látták volna.

Ági07 2012.09.18. 19:45:10

"Nem számítottam erre. A szombati mérkőzés után azt mondtam, segíteni szeretnék a Portónak sorozatban harmadszor is bajnoki címet nyerni. Aztán hirtelen az ügynököm jelezte, hogy kész az ügylet" - nyilatkozta Hulk a Zenit hivatalos honlapjának.

A Zenitet elkülönítem a többi orosz klubtól, szerintem kiemelkedik, de én sem gondoltam, h Hulk hozzájuk igazol.

Ági07 2012.09.19. 11:13:40

@1x2: A Real és az Arsenal győzelme bejött. :) A többi sajnos nem. Leginkább a Milan döntetlenje lepett meg. A tavalyi kerettel 3:0-ra verték volna a belgákat, kellett nekik mindenkit szélnek ereszteni és eladni. Sztem már a csoportkörben búcsúznak.

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2012.09.19. 16:28:36

Ezek az olaszok mindig ezt csinálják. Bukdácsolnak, bukdácsolnak de végén mindig tovább lépnek. Érdekes lehet ez a csoport, mert a Malga beleköphet a Milan és a Zenit levesébe és persze az Anderlecht is szerez még pár pontot.

Ági07 2012.09.19. 16:41:10

@1x2: Egy dologban biztos vagyok: az Anderlecht nem jut tovább. :)
süti beállítások módosítása