HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.09.03. 18:06 Ági07

Nyertesek/vesztesek: a Vidi az EL-csoportkörében, a Liverpool slamasztikában

NYERTESEK

videoton.jpg

Videoton: Büntetőkkel jutottak az Európa-liga csoportkörébe a Trabzonspor ellen. A Ferencváros és a Loki után harmadik magyar csapatként sikerült a bravúr a fehérváriaknak. 

PSV: Egy hét alatt 14 gólt termeltek a holland klub játékosai: 9:0-ra verték a montenegrói Zeta csapatát az Európa-liga selejtezőjében, míg a hétvégi bajnokin az Alkmaart 5:1-el intézték el. A legeredményesebb a belga válogatott Matavz volt; 5 góllal vette ki a részét a gólzáporból. 

Real Madrid: A királyi gárda megnyerte a Spanyol Szuperkupát. A Nou Campban 3:2-re nyert a Barcelona, Madridban 2:1-re győzött a Real, így idegenben lőtt több góllal C.Ronaldoék emelhették magasba a trófeát. Ez volt a 221. El Clásico, a győzelmeket tekintve 88:87-re vezet a Real Madrid.

Radamel Falcao: Mesterhármast lőtt az európai Szuperkupa-döntőben a Chelsea ellen.A kolumbiai csatár Puskás Ferenc (1962-ben a Benfica elleni BEK-fináléban lőtt hármat az első játékrészben) után a második játékos, aki egy félidő alatt mesterhármast tudott elérni európai kupadöntőben. Az Atletico Madrid 4:1-re győzött a  Chelsea ellen. 

Huszti Szabolcs: A hétközi Európa-liga selejtezőben 2 gólt szerzett a Slask Wroclaw ellen, a hétvégén négy gólpasszt osztott ki (Wolfsburg 0:4 Hannover). A vezető német sportújságnál, a Kicker-nél ő lett a második forduló legjobbja, teljesítményét a legmagasabb osztályzattal honorálták.

Robin van Persie: Mesterhármast lőtt a Southampton ellen. Harmadik gólja egyben azt is jelentette, hogy megszerezte a 100. Premier League-gólját. (Southampton 2:3 Manchester United)

Koltai Tamás: Triplázott a Diósgyőr ellen, csapata a Győr 3:0-ra nyert.

Bayern München: Erődemonstrációt tartottak a bajorok a Bundesligában: 6:1-re győzték le a héten Európa-liga csoportkörébe jutó Stuttgartot.

VESZTESEK

suarezvsarsenal.jpg

Liverpool: Ian Ayre ügyvezető igazgató állásába kerülhet, hogy a csapatnak nem sikerült megszereznie a kiszemelt játékosokat az átigazolási időszakban: Clint Dempsey-t, Daniel Sturridge-ot, Javi Garciát, Theo Walcottot. A Vörösök a hétvégi fordulóban csapnivalóan játszottak és otthon kaptak ki 2:0-ra az Arsenaltól. Jelenleg még nincs győzelmük a Premier League-ben. 
Udinese: Hétközben a Braga ellen büntetőkkel bukták el az Európa-liga csoportkörébe jutást, míg a hétvégi olasz bajnoki fordulóban otthon kaptak ki 4:1-re a Juventustól. 
 
Chelsea: A BL-győztes Kékeket állva hagyta az Atletico Madrid az európai Szuperkupa-döntőben. Mintha csak a mezüket küldték volna ki a pályára. A végeredmény: Atletico Madrid 4:1 Chelsea
 
AZ Alkmaar: Otthon 5:0-ás megsemmisítő vereségbe futottak bele az Anzhi ellen az Európa-liga selejtezőjében. A hétvégi holland bajnoki meccsükön szintén kaptak egy ötöst a PSV-től (PSV 5:1 Alkmaar)
 

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool huszti psv videoton nyertesek udinese falcao alkmaar realmadrid vanpersie nyertesek/vesztesek koltaktamás


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr244753026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása