HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.24. 13:00 Ági07

EURO 2012 negyeddöntő: Anglia-Olaszország

england-and-italy-fans-008_1340534150.jpg_460x276

A negyeddöntők előtt azt mondtam, hogy az angol-olasz lesz a legkiegyenlítettebb meccs. Nos, erre nagy esély van, mivel az első három negyeddöntő nem volt túl szoros. Magabiztos portugál, német és spanyol továbbjutással zárultak a találkozók. Az angol-olasz meccs kielézetebb párharcot ígér. Nagyjából egyforma erősségű a két gárda. Sokan arra számítanak, hogy csak a büntetőpárbaj fog dönteni. Én is erre tippelek. 

Tétmeccsen már nagyon rég találkoztak egymással felek: 1997 október 11-én világbajnoki selejtezőn 0:0-át játszottak Romában. 

A mai találkozó előtt nagy kérdés, hogy Balotellit kezdőként küldi-e pályára Prandelli. Kockázatos, de lehet hogy nyerő húzás volna. Míg futballtudása megkérdőjelezhetetlen, szellemi képessége annál inkább. Chiellini sérülés miatt biztosan hiányozni fog és Motta is sérüléssel bajlódik.

Az angoloknál több mint valószínű, hogy a Rooney-Welbeck páros kezd a csatársorban. Az is kérdés, hogy Hodgson ragaszkodik-e Milnerhez, aki eddig talán a leggyengébb teljesítményt nyújtotta vagy lehetőséget ad a szélvészgyors, technikás Walcottnak, akinek nagyban köszönhették a svédek elleni győzelmet. 

Tippem a végeredményre: Anglia 0:0 Olaszország (büntetőkkel Anglia jut tovább)

Szólj hozzá!

Címkék: anglia olaszország euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr264607862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása