HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.26. 08:59 Ági07

Út Münchenbe, avagy a lehetetlen nem létezik!

Korábban sem átbulizott éjszakák miatt indultam karikás szemekkel iskolába vagy munkába. Ma sem egy őrült parti a magyarázat az álmos tekintetre, hanem egy tizenegyespárbaj a Bajnokok Ligája elődöntőjében, majd a felhalmozódott adrenalin nem hagyott álomba szenderülni. Fantasztikus futballestéken vagyunk túl, pont az ilyen meccsekért szeretem a focit. Volt itt minden kérem szépen, kiállítás, tizenegyespárbaj és a végén az esélytelenebbek jutottak a finálébe. Az elődöntők előtt egy nagy kívánságom volt: ne legyen Real Madrid-Barcelona BL-döntő. A Bayern München továbbjutásának nagyobb sanszot adtam, de titkon bíztam Di Matteo legénységében is. Szeretem, amikor borul a tuti és most pontosan ez történt. A kitartás és a küzdés diadalt aratott a tiki-taki és a sok sztár felett. A döntőben mindkét csapatnak komoly fejfájást okoznak az eltiltottak. A Chelseaből Ramires, Meireles, Ivanovic és Terry fog hiányozni, míg a Bayern Münchenből Alaba, Luiz Gustavo és Badstuber kénytelen a partvonalról kívülről szurkolni.

2005-ben a negyeddöntőben randevúzott már egymással a két gárda, akkor a Kékek 6:5-ös összesítéssel jutottak tovább. A Chelsea jelenlegi játékosai közül Frank Lampard 3 góllal, Didier Drogba 2 találattal járult hozzá a sikerhez. A Bajoroktól Bastian Schweinsteiger volt eredményes, a többi gól szerzője azóta már visszavonult vagy más klubban játszik.

A Bayern München ötödször vagy a Chelsea először hódítja el a Bajnokok Ligája serleget? Május 19-én minden kiderül!

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokokligája


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr64474180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása